randomshit

passe lei svart akkurat nå.

etter å ha gått bare i svart i flere dager nå på grunn av at det var kostymet mitt til forestillingen så begynner jeg å bli ganske lei det, forsåvidt. Egentlig så har jeg ikke noenting imot å gå i svarte klær, faktisk så er sikkert 70% av klærne jeg har svarte, men jeg kombinerer det med andre farger. Prøver å ikke gå i heldekkende svart, det blir litt deprimerende syns jeg, egentlig .. Jaja. Random innlegg. Har ikke noe bedre å gjøre akkurat nå, så.


heheheheh.

Hadde akkurat besøk av Anne Sofie, ei venninne av meg. Vi så på American Pie: Bandcamp, den er ganske morsom da. Har du sett den?


25.nov.2011 kl.22:09 i randomshit    0 kommentarer Permalenke

grunnen til å ikke skulke - twilight style

25.nov.2011 kl.16:49 i randomshit    0 kommentarer Permalenke

the evolution of baggy pants.

kjære eirik

Siden du ville at jeg skulle blogge om deg, så kommer det et innlegg nå.

Jeg er kjempeglad i deeg, og er utrolig glad for at vi ble kjent. Selv om du sitter og gamer hele tiden er det skikkelig gøy å prate med deg. OG du er flink til å spille gitar selv om du klager hele tiden på at du er så dårlig. Også siden jeg vet at du er så glad i at folk kommenterer håret ditt, så skal jeg bare fortelle deg igjen at du har awesome hår. c:


se så søt da.

22.nov.2011 kl.23:46 i randomshit    1 kommentar Permalenke

pregnant?!o.o

maria.

15, Stange

Maria. Musikk. Harry Potter. Tumblr. Pokemon. Spille gitar/keyboard/bass i bandet mitt. Venna mine. antageligvis kommer jeg bare til å legge ut masse random greier på den bloggen her c: legg meg gjerne til som venn! ü

hits