musikk

sangen jeg aldri går lei av.

Brb, se på Skins. Doez any1 else liekz Trivium?

wow. amazing. incredible. exceptional.

som antageligvis ingen av dere vet så spiller jeg piano, og da jeg søkte rundt på youtube etter pianovideoer igår så fant jeg han duden her. Jarrod Radnich heter han. Han er utrolig talentfull, og har lagd avanserte covere av Pirates of the Caribbean theme sangen og Harry Potter theme sangen og lagt det ut på youtube. Hør.


Pirates of the Caribbean.

 


Harry Potter.

Igår var jeg så heldig at jeg klarte å finne noter til Pirates of the Caribbean versjonen hans. Så da er det bare å jobbejobbejobbe, så får jeg den kanskje til etterhvert. Kan jo prøve ihvertfall da. 

Spiller du noe instrument?

27.nov.2011 kl.22:58 i musikk    1 kommentar Permalenke

DREAM THEATER I JANUAR

Oh, jeg gleder meg. Virkelig. DT er et av favorittbandene mine, musikken deres er epic. Jeg må virkelig få bestilt billetter snart, de jeg skal med har bestilt for lenge siden. Men likevel så tviler jeg sterkt på at det kommer til å bli utsolgt. Det er jo i Vallhall Arena som jeg, selv om jeg ikke har vært der, vet at er ganske stort. Men jeg gledermeg noe så sykt. De er jo utrolig flinke alle sammen i det bandet. Jordan Rudess på keyboard er en av de største inspirasjonene mine, siden jeg spiller keyboard og piano selv. John Petrucci er også syk på gitar. Spiller jo gitar også, og han er en av inspirasjonene mine han også. 
Den nye trommisen deres, Mike Mangini skal også bli ganske awesome å høre. Skulle gjerne ha sett Portnroy live sammen med dem en gang også, men blir nok ikke noe av det siden han har slutta. :c 
 


Selv om det er utrolig vanskelig å velge tror jeg nok at dette er favorittsangen min av dem. Forsaken heter den. Ah, den er utrolig fin og bra og herlig og rå og epiiic.


ogsåogsåogså
 nå som jeg er så godt i gang, så legger jeg ut en sang fra det nye albumet dems også. Sangen heter On the Backs of Angels. Ah, den er sykt bra den også.


DT med den nye trommisen Mike Mangini til venstre. 

Flere her som hører på Dream Theater eller?
Og noen andre som skal på konserten?
 

Hvis du ikke har hørt om, eller hørt på DT før er dette virkelig et band du burde ta deg tid til å sjekke ut. De har så utrolig mye bra, og de er så utrolig talentfulle hele gjengen. 

konsertbilder


in flames


Trivium


Rise to Remain
... og meg :3

 

er vel kanskje ikke jeg som har tatt de bildene på konserten, men bare... tenkte å vise dere litt åssen det var der. Altså sykt awesome. Sånn blir det når fem band spiller sammen på en kveld. Ah. Savn.

men nå legger jeg meg snart tror jeg. ihvertfall kommer det ikke fler innlegg idag... så natta!


noen fler som var på konserten?

savn da.


savner konserten.

natta.

maria.

15, Stange

Maria. Musikk. Harry Potter. Tumblr. Pokemon. Spille gitar/keyboard/bass i bandet mitt. Venna mine. antageligvis kommer jeg bare til å legge ut masse random greier på den bloggen her c: legg meg gjerne til som venn! ü

hits