Blogg

valentins"date"

(okei, jeg vet det begynner å bli en stund siden valentinsdagen nå, men) På tirsdag så var det jo, som dere antageligvis vet, valentinsdagen. Jeg og Mina hadde planlagt å gå på date sammen en stund i forveien, siden begge to er forever alones. Etterhvert ble det jo ikke til at vi dro alene da, Martine og Marlene ble med, og da kan det vel ikke kalles en date lengre? Heller en jentetur på kino. Men det var utrolig koselig. Vi så på Pus Med Støvler som er den søteste og morsomste filmen jeg har sett på lenge. Selv om det under mesteparten av filmen bare var vi fire som lo, og lagde "awww" lyder. (ehe). Om du ikke har sett den ennå, så anbefaler jeg den sterkt, ihvertfall. Hva gjorde du på valentinsdagen? 

 18.feb.2012 kl.19:24 i Blogg    1 kommentar Permalenke

camception


Camception... skjønte du den? morsom idag jeg altså.

Dagen idag har egentlig ikke gått med til noe spesielt. (Desverre) våknet jeg ganske tidlig idag. 10 tiden. Første gang på år og dag jeg har våknet så tidlig av meg selv. Siden det er morsdag, så var vi en tur innom bestemor på formiddagen og spiste kaker, nam. Og etter det har det bare vært chill. Jeg kjøpte mamma en sminke-greie ting. En boks som inneholdt øyenskygge, mascara og lipgloss. Den ble hun veldig glad for, tror jeg. Håper jeg. 
Ellers passet jeg på Nora, lillsøster#2 i kveld. Vi spilte Mario Cart på Wii, og jeg vant strålende selv om jeg bare har spilt det en gang tidligere, og hun sikkert har spilt det 100.
Da jeg skulle legge henne så sovna jeg også.  Typisk meg. Jeg sovner alltid når jeg skal legge henne. Oh well, good for me that I like sleeping then.

Har du gjort noe spennende på morsdagen?
...
forresten, om du leser dette, gratulerer, mamma!

heisannsveisann - ny sveis.

klippa meg for et par dager siden, men har ikke egentlig giddet å ta noen bilder før nå, hehe.
Men ihvertfall.. hva syns du?

hei, jeg har ikke blogga siden januar.

okei så, sorry for det. Kan bruke det som en delvis unnskyldning at pc'n min har vært på reperasjon, selv om det bare har vært de siste dagene. Jeg har bare ikke hatt så veldig mye spennende å blogge om i det siste. Skole-sove-skole-sove har for det meste vært det dagene mine har blitt brukt til. but now i'm back, lol.
Så da tenkte jeg og ta en oppsummering(yay) på hva jeg har gjort.

Shopping med Mina.
Det jeg kjøpte kommer kanskje senere. Heh, jeg kjøpte de mest awesome skoa jeg noengang har hatt på meg, så de kommer det ihvertfall til å komme et bilde av. 

Dunderbeist-konsert med Kine som var supergøy. Dunderbeist er egentlig ganske tøft. Også er de et lokalt band fra rundt her omkring, som faktisk har blitt ganske kjent. (Utrolig nok. Det er få sånne band herfra...)

Rosett 20års jubileumshelg. Det var utrolig gøy. Rosett er det koret jeg spiller i bandet til, om du lurte. Vi brukte hele lørdagen på å øve. Det var dagens kor-medlemmer + masse gamle medlemmer fra da koret startet opp, så vi øvde inn nye sanger med dem. Jeg kan legge ut en video fra konserten vi holdt på søndag senere. 

Jeg har klippa pannelugg! sånn rett pannelugg, som jeg slipper å få i øynene hele tiden. Jeg liker den egentlig ganske godt. Hadde egentlig tenkt på å klippe det sånn lenge, men så en dag bare gjorde jeg det, hihi. Klippe håret sitt selv er sooo hardcore. Også har jeg farga det. Det ble mørkere enn planlagt, men ganske fint, faktisk.

Har det skjedd noe mer? ...nei, tror da ikke det. Men som sagt, sorry for veldig dårlig med blogging i det siste. Jeg skal bli flinkere, jeg lover!
Skjedd noe spennende i det siste? 

eneste bildet som er tatt av meg med den nye sveisen, tror jeg? Ikke beste bildet jeg har
sett akkurat, men....Her er ihvertfall 10B jentene etter gym. yeahh.

10.feb.2012 kl.23:15 i Blogg    1 kommentar Permalenke

JEG HAR BLITT KJENDIS LIKSZÅM.

Hehe, neida. Men jeg fant ut noe som jeg syns var veldig kult istad; Det er bilde av meg på Dream Theater sin nettside. Yup, that's right. Fansen skulle sende inn bilder til dem, også skulle de plukke ut bilder de syns var bra til å komme på nettsiden dems. Hittil er det bare 17 folk som har fått bildene sine dit, så jeg føler meg spesiell. 

her er linken, om du vil se. Og jeg er på bilde nr. 7. http://www.dreamtheater.net/media/photos

Mike Mangini er BEST.

JEG MØTTE FAVORITTBANDET MITT!!

Igår så var jeg på Dream Theater konsert. Det var sykt fett, jeg sto helt foran, rett foran John Myung, bassisten, og Rudess, på keyboard. Konserten var helt utrolig rå. Det er ubeskrivelig, egentlig. Etter konserten så skulle vi, aka jeg, Johan og Håvar, bli henta av moren til Johan. (heldigvis) var det trafikkkaos på E6, så vi måtte stå ute og vente en stund på at hun skulle komme. "tilfeldigvis" sto vi rett ved tour-bussene til Dream Theater, og oppvarmingsbandet, Periphery. Først kom vokalisten i Periphery gående, og skulle inn på bussen. Vi var jo sykt happy bare for å ha møtt ham, men 5 minutter senere så kom liksom James LaBrie gående. Det er vokalisten i Dream Theater. Vi ble så sykt opprømte. Alle sammen fikk tatt bilder med ham. (alle vil si oss tre, og to andre vi ikke kjente.) Han vakten som fulgte James kom bort til oss etter at han hadde fulgt ham inn på bussen og sa at hvis vi ventet litt til, så kom snart resten av bandet også. Selvfølgelig ble vi stående og vente. 10 min senere ca så kom Mike Mangini også. Den nye trommisen deres. Han var utrolig hyggelig, og snakket litt med oss før vi tok bilder med ham også.
Etter en stund så kom også Mark, gitaristen i Periphery, en utrolig hyggelig fyr, ut. Han var skikkelig pratsom, og det var ordentlig koslig. Vi tok bilder med ham også, og rett før han gikk til bussen så sa han bare: "I think I'm gonna give you all a hug." også fikk vi det. hahah, han var søt.
Så kom Petrucci. En av verdens desidert beste gitarister, og vårt store forbilde ut. Det var uvirkelig egentlig, hele greia. Det var den samme vakten som hadde fulgt alle sammen, og han kom ut med Dream Theater kalendere til oss, siden vi var så hardcore fans, og sto ute i kulden og venta på å få møte dem. Og selvfølgelig tok vi bilder sammen med Petrucci før han gikk videre også. 
Så ringte mora til Johan, hun var nesten fremme. Vi syns det var litt trist, egentlig, for vi hadde ikke fått møtt hele bandet ennå. Vi ble stående og vente litt til, i håp om at Myung og Rudess skulle komme ut, så vi fikk møte de også.  Og der kom Rudess også. Rudess. Keyboardist i Dream Theater. Min alleraller største inspirasjon. Han er så utrolig sykt flink, og.. er rett og slett herlig, bare. 

Etter at vi møtte ham ble vi henta. Vi var helt borte. Lykkerus. Jeg var så glad at jeg tror jeg kunne ha begynt å grine, det var så utrolig bra. Bare det å få se favorittbandet live var sykt, men det å få møte dem etterpå.. Hilse på de største inspirasjonene dine. Åh. Ubeskrivelig.


Mike Mangini: "Come here, sassy." til meg da jeg skulle ta bilde med ham.


Jeg og Johan sammen med James LaBrie fra Dream Theater. Lykke.


Største inspirasjon: Jordan Rudess. Det var så sykt å få møte ham.

okei, sorry for sykt langt innlegg, men jeg er bare så utrolig glad for å ha møtt de folka der. Har du møtt favorittartisten/bandet ditt? eller, om du ikke har det: Har du sett favoritt(eller ikke) bandet/artisten din live?

metalheadproblems.

Completely relevant. Kjente du deg igjen i noen av dem? 

3 dager, halleluja.

Da er det bare tre dager igjen til Dream Theater konserten som jeg har ventet på helt siden i høst. Nå er det ca akkurat tre dager til vi slipper inn på Valhall Arena, og stiller oss rett foran scena mens vi venter. Gud, jeg gleder meg. det blir så sykt fett. Nå skal jeg se på skins igjen, har ikke sett på det ennå idag!!1! Har du sett favorittbandet, eller favorittartisten din live? Eller skal du også på Dream Theater konserten på torsdag?
 

 

Je parle francais comme une vache español.

nå skal jeg gjøre lekser. i helgen. det var noe nytt til å være meg. jeg skal jobbe med en samfunnsfag oppgave som vi må ha levert innen i kveld. jeg har jo selvfølgelig klart å utsette det til siste liten, så da må jeg gjøre det idag. jeg liker ikke den oppgaven heller. å skrive to sider om et tema jeg ikke aner noenting om, nemlig: borgerkrigen og oppløsningen av Jugoslavia. Wish me luck. 
 Ellers idag så skal jeg nok ikke så mye. Antageligvis se på en del Skins. Jeg har lastet ned hele sesong 3 og 4 nå, så jeg gleder meg til å få sett det. Åhh, det er så herlig.

Statusen var foresten bare noe random noe som vi lærte i fransken. Jeg snakker fransk som ei spansk ku, betyr det. Noe jeg forsåvidt gjør, fordi jeg hater fransk. Skulle ønske jeg kunne slutte, men da blir det noe tull med at jeg ikke får like mye musikk og sånn på vidregående. det er jo ganske kjipt.
Har du noe valgfag? fransk, spansk, tysk etc.
Skal dagen din bli like spennende idag som min? 

jeg gidder ikke å ta noe nytt bilde nå, så lol, jeg legger ut det samme
bildet som jeg la ut igår.


sister bonding time.

Nå sitter jeg og Eline og ser på film. Igjen. Nå ser vi på Oppdrag Nemo. Også en utrolig bra og søt barnefilm. Jeg har ikke sett den på utrolig lenge nå, så blir gøy å se den igjen da. I tillegg er jo jeg og eline ikke så mye med hverandre at det gjør noe, så det er ganske koselig å være med henne i kveld. Do you like Finding Nemo?monsters inc is gr8.

Da sitter jeg og Eline, søster, og ser på Monsters Inc. Den er utrolig morsom. En av mine favoritt barnefilmer. Og barnefilmer er gøy. Hei. Ellers idag har jeg bare... ikke gjort en dritt. Bare chilla hjemme, og spilt piano. Lenge. Så jeg har ikke så veldig mye spennende å skrive for øyeblikket. 

skal bare quote Mike fra Monsters Inc: "I'm so romantic sometimes I think I should just marry myself." 
har du sett monsterbedriften? og liker du barnefilmer i det hele tatt? 

the lovely dinner party.

Idag rydda jeg rommet, faktisk. endelig går det faktisk an å gå rundt her uten å tråkke på masse klær, skolebøker og noter. (selvfølgelig) rydda jeg ikke rommet helt uten videre. Vi skulle ha middagsgjester, så da skulle hele huset være ryddig.
Middagen var egentlig utrolig koselig. Det var sammen med de som vi feira nyttår hos. Aka familien til Gunhild, som jeg har vært veninner med hele livet. Utrolig kos(:

Nå skal jeg nok bare se på mer Skins før jeg legger meg. Antageligvis blir det nok ganske tidlig, for jeg er ekstremt trøtt for øyeblikket... men som sagt, jeg klarer jo alltids litt Skins. det er best.

Hva har du gjort idag? 

20.jan.2012 kl.22:35 i Blogg    1 kommentar Permalenke

skewl sukz

Idag var det som vanlig skole. Åh, kjett. I siste time hadde vi svømming, noe jeg misliker fra før, noe som ikke ble bedre etter at vi fikk 10 min bare på å dusje og ordne oss. Da jeg kom hjem var håret mitt helt stivt fordi det hadde vært bløtt, og fryst. Ew.
Ellers har det ikke skjedd noe utenom det vanlige ennå idag. Jeg må øve til to prøver imorgen, og jobbe med matte og en samfunnsfagoppgave som skal leveres imorgen..(som jeg ennå ikke har starta på, fordi jeg er så flink). Og ha pianotime og rydde.... og se på Skins. Så jeg har forsåvidt en del å gjøre. Derfor tar jeg meg en liten blund nå, så jeg skal være mer uthvilt til all den jobbinga, ehe.

Har du mange skoleoppgaver for tiden?
Skal du noe spesielt idag, eller ikveld?(: 

jus' the same ol' same ol'

Etter skolen idag har jeg gjort tre ting, spist, sovet og spilt piano&keyboard. Ikke spennende i det hele tatt, egentlig. Nå sitter jeg bare og loker rundt på internett, som vanlig. Ser på youtubevideoer. Bl.a. Shane Dawson sine daglige videoblogger, som jeg ikke har fått sett på et par dager.. og når jeg er ferdig med det skal jeg se på Skins. En britisk tv-serie jeg ble anbefalt av Robin. Jeg har bare kommet til episode 4 sålangt da, men jeg merker allerede at det er en utrolig bra serie. heiiii. og er ikke de bildene under, som vi tok på skolen idag ekstremt fine?  Jeg vet vi er kule som sitter på pc'n i friminuttene.

Hva har du gjort idag da?
Har du sett på, eller hørt om Skins? 

       

søte bildeerr.


se forskjellen på cammen på min pc, og Robin sin mac da. litt stor kanskje. 

Nå sitter vi på skolen, og har klassens time. Ikke særlig spennende. Jeg har ikke noe spesielt å skrive, egentlig. Ville bare legge ut de eksepsjonelt vakre bildene av oss. Også etterpå har vi musikk og norskprøve før vi endelig får lov til å dra hjem igjen. yay. Har du noen spennende fag idag? eller skjer det noe spennende?(:

iron maiden inspirert header?

Da har jeg endelig lagd meg ny header. Jeg begynte å bli ganske lei den forrige egentlig. Fikk ikke lagd den ordentlig engang, siden jeg ikke hadde photofiltre. men ja.

jeg lasta ned et par fonts (altså skrifttyper) istad. Blandt annet en pokemon font, Iron Maiden font, My Chemical Romance font og et par alviske fonter (fra ringenes herre). Jeg syns det er ganske tøft, egentlig. Det blir mye finere når du finner akkurat den skrifta du har lyst på. 
Jeg ble ihvertfall ganske fornøyd. På dette designet brukte jeg den Iron Maiden fonten, som du kanskje ser? syns den skrifta er ganske tøff. yeahh.

Også tror jeg at jeg har lyst til å endre fargene på bloggdesignet mitt etterhvert, ettersom jeg tror det blir finere med grått når jeg har det designet der. Ikke at jeg er noe særlig pro på HTML koder, men jeg skal ihvertfall prøve, ehe. 

Ble ganske fornøyd med den, egentlig. Ihvertfall med tanke på at jeg ikke redigerer bilder på den måten så ofte og sånn, hihi. Såe, ja, da spør jeg deg:
Hva syns du? 

me gusta.


Oliver Sykes. Han er herlig. Ikke noe mer å si om den saken. bare se på ham da.  ->

 Bandet hans også. Bring Me The Horizon,  om dere ikke visste det. ehe. Her er Diamonds Aren't Forever, ihvertfall.

 

såå, ja. Kommer et mer ordentlig innlegg etterpå. Nå er jeg bare sliten etter skoledagen. I tillegg skal jeg straks på gitartime, så jeg rekker ikke å skrive noe veldig mye. 

Liker du Oli Sykes og Bring me the Horizon?

My dirty little secret. Who has to know?

yay, Idag så har jeg bare sittet og sett på film. (og sovet, men det er ikke så farlig, ehe). She's the Man er en utrolig bra jentefilm. Har sett den utrolig mange ganger.. en av de beste jeg vet om. Anbefaler.

Ellers så har det ikke skjedd stort. Skolen var kjedelig, som vanlig, og.. nei. okei. men siden jeg skal (prøve å) være en spennende blogger, så skal jeg legge ut et bilde av en tskjorte jeg lagde forrige uke. Teknisk sett lagde jeg ikke tskjorta, men jeg klippa ut mønsteret, og fiksa på halsen. 

Fikk inspirasjon av robin  til å lage den, han sendte meg bilder av folk som hadde lagd det. Vet ikke om jeg fikk det til helt ordentlig da, men likevel, ganske tøft, ellerhva?

og det var dagens meget spennende innlegg. 
Hva har du gjort idag? Syns om t-skjorta? 

og eh, jo, tittelen er tatt fra denne sangen, som var på soundtracken til She's the Man:
the All-American Rejects med Dirty little Secret. så vet du det og.

hei.


jeg kjeder meg. mamma vekka meg tidlig idag, rundt 11, så jeg skulle finne på et eller annet... og vi ser hvor bra det har funka. heh, neida. skal snart finne på noe. tror jeg. tegne, kanskje. ok. spennende.

btw, så tror jeg nesten at jeg må gi meg med den 50 days challenge'n, rett og slett fordi jeg ikke har tid, eller glemmer det. eheh.
 

pusen.

se for en ekstremt søt katt jeg har! tror ikke han er så glad i å bli tatt bilder av, men han er søt likevel da.
ok, hadde bare lyst til å informere dere om dette utrolig spennende temaet, ehe. hade.

null blogging på lenge.

beklager for det. jeg skal skjerpe meg, og bli flink igjen. yay. 
I helga så hadde jeg bandøving, og overnatting av Andrea og Mina, så da hadde jeg ikke tid/gadd ikke.. og i går og på mandag så var jeg... bare ikke i humør. Men nå skal jeg bli flink. ehehhe, bra unnskyldning må jeg si.


Yay, jeg forsov meg idag, så jeg rakk hverken å sminke meg ordentlig eller rette håret.
Jaja, same shit.
 Nå skal jeg sove, natta.

shopping og bursdagsfeiring og sånn.

getting fat and greasy (again) ♥ ? på Mc Donalds med Mina Kristine H og Maria L.
 ·  
  • Bjørn liker dette.
    • Maria L yayyyy!
      for 3 minutter siden · 

 

 

Idag har jeg vært på shopping, såvidt, med Mina og Robin. Det var skikkelig koslig! Vi tok bussen til Hamar rett etter skolen, og dro først på Asia Mat, der jeg kjøpte caramel popcorn, noe som jeg syns er utrolig godt, men hverken Mina eller Robin likte. 
Så stakk vi på Mc Donalds og kjøpte oss mat. Jeg kan ikke noe for at jeg syns det er utrolig godt. namnam, fett!

Etter det så gikk vi bort på Maxi, der jeg ble henta etter... en halvtime ellernoe, bare. Jeg skulle tross alt bare kjøpe bursdagsgave til mamma, og det fikk jeg gjort. Kjøpte henne en genser på H&M - tror hun ble ganske glad for den. 

Ahh, jeg er så ekstremt trøtt, men har pianotime snart, så får ikke sovet. I natt så sov jeg bare i 2 1/2 time.. våkna klokka 4 sånn helt uten videre, og fikk ikke sove igjen. Typisk.

Hva har du gjort idag?

05.jan.2012 kl.19:13 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

innlegg før skolen. skikkelig kult, liksom

På morgenen idag har jeg hadd utrolig god tid, for en gangs skyld. Ikke at det var helt bra da, siden jeg våkna klokka 4 uten noen spesiell grunn, og ikke fikk sove igjen etter det. Jeg sto jo så klart ikke opp med en gang, men lå og prøvde å sovne igjen til klokka halv 6. 
Etter skolen idag så blir det Hamar med Robin igjen en kort tur. Jeg må kjøpe noe til mamma, som har bursdag idag. Gratulerer, mamma.Etter det igjen blir det middag med bestemor og pianotime, så dagen idag blir nok ganske travel, for å si det sånn.

idag er en sånn dag jeg ikke blir fornøyd med noen bilder av meg selv.
Men sånn er det bare, desverre.

 

Men da får jeg vel pakke sekken, spise frokost og smøre matpakke da. Hehe, oki. Interesting?
Regner med at alle juleferier er over nå, men likevel: Skal du på skolen idag? 

"BREAD MAKES YOU FAT?!1!"
Da sitter jeg og ser på Scott Pilgrim vs The World, en utrolig morsom film. Det er dratt inn masse elementer fra tegneserier, og det gjør filmen helt unik. Hvis noen ikke har hørt om den, eller sett den så er det en annen film jeg virkelig vil anbefale. Scott Pilgrim vs The World.
Overskrifta er egentlig bare en quote fra filmen. heh, Scott er søt.

Har du sett den?

22 dager igjen!

Idag er det bare 22 dager igjen til Dream Theater kommer til Valhall i Oslo. Jeg gleder meg sykt. Jeg har nesten på følelsen av at det kan bli den beste konserten jeg har vært på sålangt. Etter hva jeg har hørt av folk som har sett de, og hva jeg selv har sett og hørt av live-opptak så er de ekstremt bra live. Det er ikke verst når musikken deres er såpass teknisk avansert.
antageligvis så blir det å dra rett etter skolen den dagen. Jeg, Johan, Håvar og Eirik blir det, tror jeg. Også blir vi henta på kvelden. Heldigvis, for jeg tror ikke at det går noe tog hjem til hit så sent. 

Siden det bildet ble tatt har de fått ny trommis, så Mike Portnoy, han helt
til venstre er byttet ut. Mike Mangini heter den nye trommisen de har.

Kan nesten ikke beskrive hvor utrolig mye jeg gleder meg. De er jo tross alt favorittbandet mitt, og for tiden hører jeg nesten bare på dem.

Har du sett favorittbandet/artisten din live noengang?
Åssen konserter har du vært på?
Skal du dra og se Dream Theater også? 

1. Skoledag, yayy.

Skolen idag var rett og slett trist. Trist å måtte stå opp så utrolig tidlig, trist å ha fag igjen, og trist å bli mint på hvor mye mas det kommer til å bli det siste halvåret på ungdomsskolen.
Etter skolen hadde jeg gitartime igjen, det begynte å bli lenge siden sist, og det var godt å få starta igjen. Gitar er jo üüübergøy!

Når jeg kom hjem så gikk jeg opp på rommet, og satte meg foran pc'n og sovna bare.. og jeg har sovet siden det. Jeg våkna ikke før kvart over 9 ellernoe, og da hadde jeg sovet i 4 timer... så da blir det nok utrolig gøy å prøve å sove i natt!

jaja, ikke så spennende innlegg, men jeg er trøtt etter å ha sovet, og det har egentlig ikke skjedd noe utenom det vanlige idag heller.


sånn skal kjærsten min være. hehehe.

03.jan.2012 kl.21:48 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Bandøving with le Sectumsempra.

Idag har jeg, Johan og Simen hatt bandøving. Det gikk ganske bra.. vi jobbet med litt eget, også spilte vi litt coversanger. En som vi spilte ganske mye var Slither av Velvet Revolver. Den er utrolig kul.
Siden vi bare var halve bandet (Svein og Sigurd var ikke der), så hadde vi verken vokalist eller 2ndre gitarist, så det endte med at jeg spilte gitar, og vi droppet sang, bare spilte instrumentaler. Oki, sikkert veldig intressant?

Nå, etterpå så har jeg bare gjort ingenting. Jeg lasta ned Mean Girls i natt, så jeg har sittet og sett litt på den. Jeg er sånn ca halvveis, så jeg skal se den ferdig etterpå. Den er definitivt en av favorittfilmene mine - den beste jentefimen som noengang har blitt laget.


Igjen gadd jeg ikke å ta noe nytt bilde. Det er fra høstferien..
bildet er tatt i Krakow i Polen.

 

Hva har du gjort idag?
Har du sett Mean Girls før? Hvis ikke, så anbefales jeg den sterkt. 

this man is obviously the king.

liksom.. bare se på ham da. Og hør, ikkeminst. Matt Heafy er best, ingen tvil om det. Han er vokalisten i Trivium om noen ikke visste det.

Liker du ham/Trivium?
Og hva syns du om sangen? 

Og ja, obviously har jeg ingenting å gjøre akkurat nå, jk.

01.jan.2012 kl.21:35 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

2k11 i biler

Da tenkte jeg å være like kul som alle andre, og legge ut bilder fra 2011. Desverre har jeg aldri vært noe særlig flink til å huske å ta bilder, så jeg har ingen brukbare bilder på den pc'n her før.. klasseturen i Juni tror jeg o.o

Konfirmasjonen min har jeg mange bilder av, men desverre ikke på den pc'n her, og akkurat nå så gidder jeg ikke å finne de på pc'n nede, for den er så treeeig.

Så her kommer bilder fra den siste halvdelen av 2011, heheh.

 


Tensingseminar på Ulsteinvik:

Tusenfrydtur med Karro:

Tysklandstur med Rosett til Zigenhain for å være på European Tensing Festival:
 
vi, aka Rosett som har konsert på bildet, btw.

Iron Maiden konsert med Kine:

Tok ingen bilder på selve konserten, men her var vi på shopping i Oslo
før konserten begynte.

Skolestart igjen, og Robin begynte i klassa:


Polen-Tyskland tur med klassa:
My band, 's første konsert som oppvarmingsband for Thundercunts:


In Flames/Trivium/Rise To Remain/Insense/Ghost konsert i Spektrum:

Tok ingen bilder selv, men dette var et høydepunkt, så det måtte være 
med likevel.

Jeg starta å blogge, yaayy:

første bildet som ble lagt ut på bloggen, hahah.

The Return of Prøysen - Forestilling på skolen:

Bandet minus meg - jeg var for langt til høyre til at jeg ble med på bildet.

Halloweenfest og bursdag hos Andrea:

Juleball:

Jeg fikk synthen min, og vi fikk oss en søt liten pusekatt:


Bursdag hos Kine:... og det var mine høydepunkter fra 2011. 
Hva syns du om bildene? 

heisann

Jeg får vel blogge litt idag og da.. selv om det ikke skjer noe som helst. Det eneste jeg har gjort er å sove.. hihi, jeg la meg visst litt sent i dag tidlig.. og spille gitar og synth. Prøver å skrive noe greier til bandet, og jeg (tror) jeg har fått til et par bra riff nå. Hehe, jeg er med i et band som heter Sectumsempra btw. Vi er oppkalt etter en forbannelse i Harry Potter.. jeg er så kreativ til å finne på navn.

Jeg er trøtt. Vurderer å sove litt til. Døgnrytma mi er helt fucked uansett nå.. så kommer til å bli herlig å få starte på skolen igje da, når den er sånn!

Siden jeg har så lite liv kommer det nok et innlegg til senere i kveld.  


gadd ikke å finne, eller ta et nytt bilde. lololololol.

nyttårsforsett 2k12


Siden jeg har så utrolig mye å gjøre akkurat nå så tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om mitt nyttårsforsett for 2012. Det er egentlig noe som jeg burde ha som mål hele tiden, men spesielt i år da.

Jobbe hardt med skolearbeid, og bli flinkere til å gjøre lekser og øve til prøver. I tillegg skal jeg bli flinkere til å sitte mindre foran dataen, og heller bruke tid til å spille piano/synth og gitar. 

Dette er i år spesielt viktig på grunn av vidregående. Jeg vil og skal inn på musikklinja. Den som er her må man desverre ha veldig høyt snitt for å komme inn på, ettersom musikklinja er veldig populær. Ikke at jeg har så spesielt dårlige karakterer nå fra før, men jeg vil være helt sikker på at jeg kommer inn, for det er egentlig ikke noe annet jeg har sånn spesielt lyst til å gå. 

Okiiii, da vet dere det.
Har dere noen nyttårforsett, eller mål for 2012?

(igjen et superpent bilde av meg).

happy new yearrrr!

da har jeg vært på nyttårsfest hos naboene. Det var utrolig koslig. Vi spiste masse god mat, (altfor mye altfor god mat), og spilte xbox og så på film. Det var gøøyy. 

Nå sitter jeg egentlig bare å kjeder meg. Det skjer ikke så mye egentlig.. Jeg ville bare si godt nyttår til leserne mine jeg, egentlig. så  Godt nyttår alle sammen, jeg håper dere alle har et superfint år.. (fram til verdens undergang da, seff). 
 

haha, klarte ikke å ta noen fine bilder idag, så da ble det dette her. btw, så farga jeg håret idag, jeg tror jeg skrev om det istad, men sånn her ble det da. Det er ikke så mye forskjell, for jeg farga egentlig bare etterveksten. Også tok jeg bort den ginger-ishe delen foran, men det ble fortsatt ikke like mørkt som resten av håret... jaja. 
og, jeg vet ikke om noen la merke til det, men ja, det er kjolen jeg hadde på på julaften også.

WE WILL NEVER SLEEP, 'CAUSE SLEEP IS FOR THE WEAK..


hihi, hei. Jeg kjeder meg. Det er altfor sent, og jeg burde ha lagt meg for lenge siden, fordi jeg har vært trøtt i flere timer. Bildet er fra julaften btw, hvis du lurer. Hehe, kult.

Men da legger jeg meg, tror jeg. Natta.Btw, sangen som overskrifta er tatt fra er Diamonds Aren't Forever av Bring Me The Horizon.

stikker på hockeykamp, brb.

Idag spiller Storhamar Dragons mot Lørenskog.. egentlig pleier jeg ikke å følge med på hockey sånn veldig mye, men da  Kine lurte på om jeg skulle være med å se på så ble jeg jo selvsagt med. Støtter Dragons da, seff!

Ellers har det ikke skjedd noenting spennende idag.  Det eneste jeg har gjort er å sitte og late meg foran pc'skjermen, og dusja. Jada, bra liv. Men så sto jeg opp ganske sent idag også, hehe.


heh, kine och meei. Bilde fra i sommer!

Følger du med på noe hockey?
Hva skal du gjøre i kveld? 

Gårsdagens innkjøp


Igår var jeg jo på Maxi, også tenkte jeg at jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte.. altså det her:


skjorte fra Bik Bok - på salg til 100 kr. Egentlig kosta den 299,-
 


Elvis t-skjorte fra H&M - Var på halv pris, og kostet 75 kr.


The Beatles t-skjorte fra H&M - kostet 149 kr.

 

Også kjøpte jeg egentlig to par med øredobber og en eyeliner, men selvfølgelig klarte jeg å miste posene, eller glemme dem igjen på senteret... Det er ganske utrolig veldig kjipt.

Hva syns du om klærne?
Har du noengang glemt igjen poser i en butikk før? 

jeg sovna foran pc'n.


...og nå er jeg skikkelig trøtt. Så tror jeg skal legge meg. Sa jo forsåvidt at jeg skulle legge ut bilder av tingene jeg kjøpte da, men det kan jeg gjøre senere.  okeizzzzz, natta

Gamle bilder er skikkelig pent, btw.

hihi, spurte om det istad også, men hva har du gjort idag?c:

 

kos på Hamar.

Shopping med Robin idag var utrolig gøy. Fikk kjøpt meg ganske mye fint; 2 t-skjorter: Beatles og Elvis, fra H&M, også en skjorte fra Bik Bok. Kan ta bilder av det etterpå sikkert, orker ikke nå, er sliten. Sliten, ikke lat, oki? I tillegg så kjøpte jeg en eyeliner fra H&M, og to par øredobber fra Gina Tricot, men... jeg har klart å miste posene i løpet av dagen.. er det mulig egentlig? Miste to poser i løpet av en dag. det er utrolig kjipt ihvertfall.
Gå rundt på Hamar og Maxi en hel dag er ganske slitsomt altså. Jeg måtte stå opp klokka 10, også hadde jeg ikke fått lagt meg før halv 5. HEH.  Et bilde fra shoppinga idag da, tatt på Robin's nye Ipod. Vi møtte Andrea, som du ser på bildet. Og Mina, såvidt. Men hun måtte dra nesten med en gang igjen, desverre.

Hva har du gjort idag?

natta, hamar imorra.

Da tror jeg at jeg tar kvelden jeg. Har hatt en utrolig dag idag. Beste på lenge, tror jeg! .. Men imorra blir nok også bra, vil jeg tro. Jeg og Robin skal til Hamar, også skal vi antageligvis møte Andrea og Mina der, for de skulle visst også dit imorra, tilfeldigvis! hihi. Det blir kos.


jada, helt utrolig pent bilde, jeg vet. men jeg har på meg kjolen min da, som jeg brukte idag. hehhhhh. Jeg liker den kjolen faktisk. En av de få kjolene jeg liker å bruke.

(Ja, jeg vet jeg skrev det her litt sent, heheheh.)

Hva skal du imorra?

bilder fra bursdagsfest!

Istad var jeg på bursdagen til Kine. Utrolig kos! Først spiste vi pizza, så så vi på film. En utrolig skummel skrekkfilm fra skaperne av Paranormal Activity. Skikkelig skummel også. Hehh, noen visse folk skrek under hele filmen. Men gøy var det ihvertfall. Legger ut noen bilder av den superawesome kvelden her.


nydelig bilde. Andrea og meg.


Søteste! Andrea og Mina!  


Helt ekstremt pent bilde av oss, alle sammen. Andrea, meg og Kine.  


Bursdagsbarnet og meg, hihi. Hipp hipp hurra!

 

Hva syns du om bildene?
Har du hatt en fin kveld? 

we'll remember you foREVer, Jimmy.

 

Idag er det akkurat to år siden en legende gikk fra oss. Jimmy, trommisen for Avenged Sevenfold ble bare 28 år gammel. Utrolig trist å tenke på.. ingen vet hvor mange flere fantastiske ting han kunne ha skrevet hvis han hadde fått leve lengre.

Også kjent som "The Rev" var han en av verdens beste trommiser, og en utrolig stor inspirasjon for veldig mange! Av bandet ble han beskrevet som "alles bestevenn", som viste hvilken herlig person han var.
Han skrev mange av Avenged Sevenfolds sanger, og var i tillegg til talentet hans til å spille trommer var han også en utrolig flink sanger. 

Tre dager før han døde leverte han en sang til resten av bandet - han hadde kalt den Death. Han hadde spilt den inn selv, helt perfekt. 
Teksten i sangen er veldig spesiell.  Hvis du studerer den litt kan det virke som om han tok selvmord, og sangen var hans siste farvel. 

Fiction, som bandet endret sangnavnet til ( et av Jimmy's kallenavn var Fiction), ble utgitt på Avenged Sevenfold's album Nightmare. Siden innspillingen Jimmy hadde av sangen var så klar kan man høre ham synge i bakgrunnen på lydsporet. Det er utrolig pent. Pianoet, Teksten og Melodien gjør at Fiction er en helt unik sang.


Kan introen, men resten skal jeg lære meg nå.. på piano.

Jimmy, you'll be in our hearts and minds foREVer.

28.des.2011 kl.17:04 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Home again!

Endelig hjemme igjen. Var jo koselig på hytta, men blir litt lite å gjøre uten hverken innlagt vann, nett eller strøm, og nesten uten dekning. Fikk lest masse da, noe som jo var litt positivt. (hahahaha).

...og det var det. Nå stikker jeg og dusjer.. endelliiig, for det har jeg ikke fått gjort siden jeg dro. D:

Skal blogge mer idag altsåå. 

28.des.2011 kl.14:45 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

blir uten nett fram til Onsdag!

Vi skal på hytta, yaayy. Der har vi foresten hverken strøm eller nett, og nesten ikke dekning, så jeg har nok noen ekstremt morsomme dager foran meg. 
Heldigvis skal vi ikke være der så lenge da, bare to netter... så jeg skal nok overleve. Tar med meg noe å lese og sånn, og musikk, så  det går nok greiiit.

Ah, rotete innlegg. but I don't give a f*ck.

Hva skal du de neste dagene?^^

26.des.2011 kl.11:46 i Blogg    1 kommentar Permalenke

merry christmas, you filthy animal.

Hvis du ennå ikke har fått julestemning, så skal jeg love deg at etter at du hører den sangen her så har du julestemning til max. Bare pass på å se på teksten,  så du skjønner hva de synger. hihi.

Når refrenget er: "You're not getting anything for christmas, you fucking whore. The milk was sour and the cookies sucked, so thanks for nothing, you fuckin' cunt." ... så vet man at man har noe bra i vente. heehhh.

Hørt sangen, eller noe av Motionless in White før?
Og, hva syns du? Fikk du julestemning?
ehheh, tvilsomt, menneh. 

25.des.2011 kl.19:31 i Blogg    1 kommentar Permalenke

bryanstarzzzz

For idag kom han med nytt intervju av Andy Biersack (fra Black Veil Brides), OG Danny Worsnop (fra Asking Alexandria), i samme intervju. Skal se på det nå. Det er over 38 minutter med awesomeness. 
Bryanstars er nok en av veldig få ordentlige folk som har bra intervjuer med rock -og metal band. Han har både bra spørsmål og bra lyd -og video kvalitet. Intervjuet som kom nå er det femte Black Veil Brides intervjuet han har,  så dette blir nok bra. 

http://www.youtube.com/watch?v=g7wAJrcstu0&feature=mfu_in_order&list=UL <- link til videoen her, om du tilfeldigvis skulle vært intressert i enten Black Veil Brides eller Asking Alexandria.

Ihvertfall idag så skal vi til bestemor og spise middag. Det blir koselig. Da samles hele familien på pappa sin side til en julefeiring-ish greie. Det her har vi gjort hvert år så lenge jeg kan huske, og antageligvis lengre. Så det er jo tradisjon, heh. 
Inatt la jeg meg litt altfor sent, så jeg tviler på at jeg kommer til å være særlig opplagt  etterhvert, men samma det. For en gangs skyld var det faktisk ting som skjedde så sent på natta/tidlig på morgenen. hihi.

her har vi selveste Bryan jo!


Men da må jeg stikke så jeg rekker å fikse meg før vi skal dra. 

Har du sett noe på Bryanstars intervjuer før?
Har dere noen spesielle juletradisjoner idag? 

Harry Potter bitchezz

Da sitter jeg og Eline, (aka lillesøs) og ser på Harry Potter og Dødstalismanene del 2, som jeg fikk i julegave av Nora (aka lillesøs2). Harry Potter filmene er virkelig de aller beste filmene jeg vet om, så jeg skal ikke ødelegge filmopplevelsen med å sitte foran pc'n. heh. 
Jeg skulle bare dele denne helt utrolig intressante spennende hendelsen fra min dag med dere.

Og ja, btw, så vet jeg at det er et sykt pent bilde av meg. menmenmen jeg fikk meg ny skjorte i julegave. Fra Canada, hihi. Så det er den, hvis du lurte, liksom.

Liker du HP, og har du sett den filmen? (Jeg blir skuffa hvis du ikke har det. Harry Potter er best). 

24.des.2011 kl.22:52 i Blogg    1 kommentar Permalenke

hei hå, nå er det jul igjen.

beklager for at jeg ikke blogga igår. Det var ikke at jeg ikke hadde tid, men jeg brukte hele dagen til å sitte og spille synth. Hehhhh.

Julaften har vært herlig. Må nesten si at jeg ikke var helt motivert til å stå opp da jeg ble vekka klokka 11, men det tok seg opp fort. Jeg hadde forsovet meg fra "familiefrokosten", og rakk bare såvidt å dusje før vi skulle til bestemor og levere gaver, og spise kaker. Koslig. Vi dro hjem en rask tur, og skiftet til juleantrekkene våre. For min del var det kjolen jeg brukte på juleballet.. Så skulle vi i kirka, faktisk. Julen ble sunget inn, også var det hjem å spise julemiddagen. Kan vel ikke akkurat klage på ribbe, julepølser og medisterkaker vel? namnam, det var godt.

 Gavene er jo alltid gøy å åpne. Jeg visste at jeg ikke kom til å få noe særlig stort, siden synthen var jo på en måte julegava mi, men fikk skikkelig mye fint fordet. Skjorter, penger, Harry Potter og Dødstalismanene del 2 DVD, Øredobber, søte hårsløyfer, kjeder, hårføner, headset, Dream Theater Live DVD, Bring Me The Horizon CD og slalombriller bare for å nevne noen. Hihi, fornøyd.

Mine ekstremt pene naturlige krøller på bildet. Rakk ikke å rette det etter at jeg dusja, så da bare ble det sånn. HE HE.
Har du gjort noe spesielt idag?
Fikk du mye fint?
Har dere noen spesielle juletradisjoner?
btw, GOD JUL

unless your girlfriend is Rihanna, she's not gonna love the way you lie.

23.des.2011 kl.01:21 i Blogg    1 kommentar Permalenke

SYNTHENNNN

endelig så kom synthen! Jeg var jo på Gjøvik musikksenter og kjøpte den for flere uker siden, men de hadde den ikke på lager så de måtte bestille den.. Det tok jo litt lengre tid enn planlagt da, men endelig er den her... og ja. Sorry for at jeg ikke har blogga noe ordentlig før idag.. var ute og spilte ishockey med Simen, også kom jo synthen, så da ble jeg sittende og spille. Heh.


se da, så sykt fin den er, hihi.

Hva har du gjort idag?
Syns om synthen?c: 

23.des.2011 kl.00:35 i Blogg    1 kommentar Permalenke

I don't want to live on this planet anymore.

Så utrolig teit. Robin sendte meg en video istad. Se og hør på den, jeg blir trist av dem. trist.

wtf. Noen som vet hvilken blogg de er på?

we made our own posters.

Da har jeg akkurat kommet hjem fra Anne Sofie. Var koslig. Vi lagde veggplakat av alle favorittbandene hennes som vi hengte opp på rommet hennes. Juppjupp. Også var kameraet så godt som tomt for strøm, så jeg fikk ikke tatt så mange bilder. Så måtte bare legge ut de jeg fikk tatt. selv om det ikke var de beste. Heheh, vet du er glad i meg fordet om jeg legger ut det pene av deg, as c:


hihi, søta.


Også resultatet da. Ble jo ganske awesome, sånn egentlig.

Etter at vi hadde gjort det så gikk vi ut for å møte Kine... og jeg fant ut at Converse ikke er de beste vinterskoene, akkurat. Jeg frøs ihjel tærne mine, det er jeg helt sikker på. De er fortsatt iskalde. Fysjameg. Da må jeg nok få skaffet meg noen vintersko snart.

Hva har du gjort idag?
Er det kaldt ute der du bor?:3 

21.des.2011 kl.21:33 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

mafiafamilien

høhø. tenkte bare å legge ut et bilde av meg, andrea, robin og mina. hehehe. Vi ser ut som den mafiafamilien da. Andrea og Robin står jo bak, og ser ut som foreldre.. Mens jeg og mina står foran og ser ut som unger i forhold.. Litt veldig høydeforskjell på oss kanskje? 

hihi, tok bildet fra facebooken til Robin, som igjen hadde fått det fra Mina... Så Mina, håper det var greit at jeg legger ut bildet ditt.

21.des.2011 kl.16:43 i Blogg    1 kommentar Permalenke

siste skoledag + konsert

Siste skoledag var ganske chill, egentlig. Det eneste vi gjorde var å se på film, og ha samling i gymsalen. Filmen vi så på var Holiday, med Cameron Diaz og Jack Black. Den er ganske søt egentlig, sånn ordentlig jentefilm'ish. Konserten, eller, da vi i bandet spilte gikk overraskende bra, egentlig. Da vi skulle bli ropt opp for å komme på scena sa de liksom: "Da kan bandgutta komme opp".. det er teit, for det er jo jenter som spiller og.. ihvertfall meg x3

men endelig er det ferie, yayyyy.

men ja. må hjelpe til litt på kjøkkenet og lage middag, og skal til Anne Sofie en tur, men blogger senere i kveld c:

Når slutta/slutter du på skolen før jul?

21.des.2011 kl.16:05 i Blogg    1 kommentar Permalenke

I'M THE MAN ON THE SILVER MOUNTAINNNN &#9835;&#9835;

heh, fant igjen en gammel cd istad. Som jeg fikk til jul.. i 2009, tror jeg. Rainbow On Stage, heter den. Det var et rock/metal band på 70'tallet, med Dio som vokalist. Trykk på navnet hvis du ikke vet han er -- for det burde du, han er en legende innen metal :3 ... OGSÅ fant jeg ut at vi har LP plata til det albumet også -- det er litt awesome da. Jeg skulle virkelig ønske jeg fant noen høytalere til den LP spilleren snart, for vi har masse gamle plater..

Ihvertfall så fant jeg en utrolig bra sang på den cd'n. Klarer du å gjette det? Jepp, Man On The Silver Mountain. Hør, det er ordentlig chill. 

prøvde å sette inn et bilde, meeennnnn blogg.no er mongo, så det funker ikke. 

Hørt om Rainbow og Dio før?
Likte du sangen? 

what to do now?

Da har jeg vært utrolig flink og rydda rommet mitt. Det er egentlig ikke så veldig lenge siden sist jeg gjorde det, men likevel så trengtes det veldig. Også ommøblerte jeg veggene. Skiftet litt plass på noen av plakatene mine for å få plass til nye, også hengte jeg opp de plakatene som jeg fikk med Rock Sound bladene jeg har kjøpt i det siste. Dvs. Bring Me The Horizon, 30 Seconds to Mars, Black Veil Brides og Paramore. Høhø.

Men nå så har jeg ikke så mye å gjøre. Jeg skyper jo med Eirik da, men utenom det så er det ikke så mye å gjøre. I tillegg sov jeg i fire timer når jeg kom hjem fra skolen. Jeg vet, jeg burde ikke ha gjort det. Nå kommer jeg ikke til å få sove før langt på natt. Men det er så digg å sove etter skolen.

Hva har du gjort idag?
Har du noen plakater på rommet ditt? c:

chill med skole

Faktisk så har skolen vært ganske gøy idag. Minus det faktum at jeg måtte opp i dag tidlig, så var det en herlig dag. Jeg hadde vanlig fag èn time i løpet av hele dagen, og det var i første økt, selv om vi bare chilla, så på youtubevideoer og hadde quiz da også. Resten av dagen gikk med til å øve til avslutninga imorra.
Jeg tror det skal gå ganske bra, egentlig.  Er jo bare gøy å spille musikk, i tillegg til at sangene ikke er  vanskelige, ihvertfall ikke på det jeg skal spille.. Keyboard på Blackest Eyes, og bass på Attitude. (som vi har endret til Christmas Tree fordi vi måtte ha en julesang, hehe)

Men jeg må stikke og spise middag nå, og rydde rommet, men kommer sikkert et innlegg til etterhvert, i kveld.

Åssen har dere det på skolen nå, før jul?c:

bli ginger igjen?

Noe jeg har tenkt på veldig lenge nå er om jeg skal la hårfargen gå ut, og få tilbake den naturlige hårfargen min. Har ikke hatt den siden.. rundt juletider i fjord? Ihvertfall så savner jeg den litt, i tillegg til at håret mitt begynner å bli slitt etter farginga og sånn. Nå har jeg jo litt ginger-ish farge foran, på panneluggen og sånn da. Liker det. Ellers vurderer jeg å bleke panneluggen ordentlig for en gangs skyld, og farge den.. lilla ellernoe. Det tror jeg hadde vært ordentlig tøft! :3Jeg har litt mer brunt i ginger-fargen min da, så det er ikke helt likt.. men desverre hadde jeg ingen bilder av ginger-meg på den pc'n her. 

Hva syns du er finest?
Hva er din naturlige hårfarge? 

19.des.2011 kl.22:06 i Blogg    1 kommentar Permalenke

melkehjarte

Sorry for kort og dårlig innlegg istad, men da jeg satt og skrev kom pappa og sa at vi skulle dra, så måtte nesten bare skrive noe raskt, og publisere.. Jeg skulle på korøvelse, faktisk. Jeg har en sånn tradisjon med å synge julen inn på julaften med barnekoret jeg var med i når jeg var mindre. Det er utrolig koslig egentlig, og jeg får skikkelig julestemning! Så måtte vi øve til det idag da.

Etterpå stakk vi på Maxi, og jeg fikk kjøpt den siste julegava.. tror jeg. Også kjøpte Eline, lillesøstera mi, gave til meg. Jeg hinta vel litt veldiiig på hva jeg ønska meg, så jeg vet hva jeg får da. Men det er akkurat hva jeg ønsker meg, så det gjør meg ingenting, egentlig.  Det er en Dream Theater live DVD, hehe. Akkurat den konserten har jeg live cd'n til, så skal bli gøy å se film av konserten også. Nå må julaften komme snart!!Og nå sitter jeg og spiser melkehjerter. Jeg er så sunn. Også er jeg skikkelig trøtt. Fikk ikke lagt meg før... veldig sent igår kveld, rett og slett fordi jeg ikke fikk sove. Det var ikke noe gøy, og jeg har gått og vært ordentlig trøtt i hele dag. Hm. Kanskje jeg skal legge meg litt tidlig idag da, for en gangs skyld?

Hva har du gjort idag?
Har du noen spesielle juletradisjoner?

19.des.2011 kl.20:59 i Blogg    1 kommentar Permalenke

lutefisk smaker møkk. Am I right?

Skolen idag har egentlig vært helt grei. Faktisk ganske chill siden jeg bare var inne i to vanlige timer. Jeg er med i både koret og bandet som skal ha underholdning på juleavslutninga, så får jeg slippe timer når vi øver. I tillegg skal jeg spille piano når ei i paralellklassa synger, så får slippe enda en time, eller to, i morra. Heheheh.

Men da må jeg stikke - korøving, og kjøpe den siste julegava.

1 mnd idag

Da er den bloggen her akkurat 1 mnd gammel. Woohhh. Har jo blogga mye før jeg starta den her da, men likevel er det nok den her jeg har drevet mest seriøst og sånn. Jeppjepp. var bare det jeg skulle skrive :3

 

Hvor lenge har du blogga?

brb, dø av lykke.

JEG KAN BRUKE PC'N MIN IGJEN, OMG, DØR. heheh, neida. Men jeg er ganske happy akkurat nå. Jeg trodde at laderen aldri kom til å funke igjen, fordi den var helt ødelagt.. så ødelagt at ledningen brøt av i to. For tredje gang nå så klarte Egil, en venn av mamma å fikse den. 
Det er litt uvant å sitte på en så liten pc igjen, men jeg liker det. Den pc'n jeg har brukt de siste ukene har vært ordentlig treig. I tillegg til at den hverken har webcam eller mic, så jeg får ikke snakka med folk på skype (nedtur). Også har den ikke virusprogram, så jeg fikk ikke lasta ned ting, eller gått inn på sider med fare for virus... det er teit det.

bilde fra igår.


Hva har du gjort idag?
Åssen PC har du? 


 

julegaverrr

idag har jeg vært flink og pakka inn alle julegavene jeg kjøpte i går. Det tok sin tid, men nå er jeg endelig ferdig. Begynte jo ved.. 5 tiden, ellernoe, men så skypa en kompis av meg, så da ble jeg sittende og prate med ham isteden for å pakke inn gaver, som jeg egentlig skulle.. hehehe. Nå vurderer jeg egentlig å lage noen fine kort som jeg kan legge vedsiden av gavene. Men isåfall gjør jeg det imorgen, gidder ikke å begynne med det akkurat nå. neida, jeg er ikke lat.

har du like bra musikksmak som meg?

Jeg hører på mye forskjellig egentlig. (Mye forskjellig innen sjangrene metal og rock, ihvertfall). Alt fra progressiv metal og rock til punk-pop og post-hardcore. Jeg hører på så mye forskjellig at jeg syns det er utrolig vanskelig å velge favorittband, men jeg har jo noen som jeg liker bedre enn de andre; antageligvis fordi jeg har satt meg mer inn i musikken dems, og folka i bandet.

Avenged Sevenfold blir nok bandet som havner øverst på lista mi ihvertfall. Det var det bandet som virkelig fikk meg til å høre på metal. Gutta i bandet er herlige, og de tar musikken sin seriøst.
Nightmare, fra det nyeste albumet - også kalt Nightmare.


Dream Theater
 er nok det bandet jeg hører aller mest på for tiden. Jeg elsker musikken deres, og at de er så utrolig flinke. De har alle sammen studert musikk sammen, og det gjør nok at de har blitt så flinke. Soloene og riffene er utrolig avanserte i forhold til de aller fleste andre band jeg har hørt.   
On the Backs of Angels - fra det nyeste albumet deres, A Dramatic turn of Events. 

 

Black Veil Brides må nok nesten være det tredje bandet jeg skriver opp, siden jeg har hørt så utrolig mye på dem. Ikke like mye nå som jeg gjorde før, men likevel syns jeg fortsatt at musikken deres er utrolig bra. Det eneste jeg ikke liker er at stilen deres har forandret seg så mye, og at de har blitt så "wannabe" 80'talls glam rock.

Knives and Pens, fra debutalbumet We stitch these Wounds. Dette var den første sangen av dem jeg hørte, og fortsatt er det min favoritt BVB sang.

 

Bring Me The Horizon blir det siste bandet jeg gidder å skrive skikkelig mye om. Rett og slett fordi jeg syns musikken deres er så utrolig bra. I tillegg er folka skikkelig awesome. In fact; de er de mest awesome band-folka jeg vet om. Og tekstene deres har så utrolig mye mening, og er utrolig bra.

It never Ends, fra deres nyeste album: There is a Hell, Believe me, I've seen it. There is a Heaven, let's keep it a Secret.


Iron Maiden,
 som er et av de beste power-metal bandene jeg vet om. Musikken deres er kjempebra, og live er de utrolig bra!

Opeth. Det er vel noe slags prog eller psychedelic metal av noe slag. Det eneste bandet jeg kan sammenligne de med må være Dream Theater. Men samtidig er den er både lik og ulik. Men jeg elsker dem, epic er ordet jeg ville ha brukt for å beskrive musikken deres.

Porcupine Tree tviler jeg egentlig på at noen av dere i det hele tatt har hørt om. Det er litt Opeth/Dream Theater - ish, selv om det er mye mykere mer rolig. Porcupine Tree er noe av det peneste jeg vet om, musikken deres er så nydelig.

Escape the Fate er et band jeg hørte på utrolig mye før. Musikken deres er skikkelig bra, selv om jeg ikke har hørt ordentlig på dem på lenge. 

Trivum  er et av de mest awesome bandene jeg vet om. Da jeg først begynte å høre på dem var det fordi jeg visste at de skulle varme opp for In Flames på konserten jeg skulle på -- men jeg fant raskt ut at jeg likte musikken dems bedre enn In Flames sin. De er også sinnsykt bra live.

Black Tide er utrolig bra. De har egentlig litt variert musikk, men det jeg liker best med dem er power metal'en dems. eargasm!

Metallica var det aller første metal bandet jeg hørte på. De har så utrolig mange bra riff og melodier. Selv om jeg ikke hører så veldig mye på dem lengre, så syns jeg musikken deres er noe av den beste metal'en jeg har hørt. Definitivt det beste trash metal bandet.

Guns N' Roses kan muligens være noe av det jeg har hørt mest på. Selv om jeg aller best liker den gamle musikken deres, og at jeg misliker hvordan Axl har blitt, så klarer jeg ikke å la være å elske Guns. Beste 80'talls rockebandet jeg vet om. Live er de ikke så bra lenger da, desverre.

AC/DC var den første ordentlige rock'en jeg hørte på. Nå er det vel... 3-4 år siden jeg hørte "Back In Black", og ble hekta med en gang. Jeg hørte på dem hele tiden en periode, men nå har det blitt en del sjeldnere. Musikken deres har så utrolig mye energi at jeg blir glad bare å høre på den. De også er utrolig bra live!

BrokeNCYDE hørte jeg på veldig mye en periode. Selv om tekstene deres er ganske fæle, og mye av det de synger om ikke har noen mening i det hele tatt så liker jeg at de utforsker nye sider av musikk som ikke mange grupper har prøvd før dem.

We the Kings må jeg nesten skrive om siden jeg har hørt skikkelig mye på dem i det siste.. og jeg syns musikken deres er ordentlig søt. pop-rock ish. 


Har du hørt om, eller hørt på noen av de bandene før?
Hva er ditt favorittband?
Hva slags musikk liker du best?
 

Hot or Not? mine top 10 kjekkinger


 
Andy Biersack (Vokalisten i Black Veil Brides)

 


Dan Howell (Youtuber. Du finner ham på youtube på kanalene: Danisnotonfire, Danisnotinteresting og Superamazingproject).

Matt Heafy (Vokalist og gitarist i Trivium)

 


Gabriel Garcia (Vokalist og gitarist i Black Tide)

Synyster Gates (Gitarist i Avenged Sevenfold)

 M. Shadows (Vokalisten i Avenged Sevenfold)Oliver Sykes (Vokalisten i Bring me the Horizon og klesdesigner for sitt eget merke: Drop Dead Clothing.)Craig Mabbitt (Vokalisten i Escape the Fate)

 

 


Matthew Nichols (Trommis i Bring me the Horizon)


Christofer Drew (Never Shout Never)

De står ikke i noen spesiell rekkefølge egentlig. Jeg syns det er utrolig vanskelig å velge favoritter blandt de herlige gutta der!

Hva syns du, hot or not?
Hvem likte du best?
Har du hørt om noen av dem, eller bandene(/youtuben) deres før? 

barsk lue

Idag så har jeg vært på shopping med Anne Sofie. Og endelig har jeg fått gjort ferdig julegavehandelen. Ble litt dyrere enn planlagt, så jeg måtte bruke en del av bursdagspengene mine på gaver.. Sånn går det når man har bursdag rett før jul.
I tillegg så tok jeg med kameraet mitt tilbake til Elkjøp fordi det var ødelagt... og fikk et helt nytt kamera gratis, som til og med var bedre enn det forrige. Det liker jeg. Det kameraet jeg fikk var en CASIO EX-ZS5. Liker'e. (klikk på navnet, så får du se bilde). 

Såklart klarte jeg ikke å la være å kjøpe noe til meg selv også, og det ble ei ny lue, og et Rock Sound blad. (lenke på det navnet også)...

Foresten så var lua jeg kjøpte skikkelig barsk, så jeg klarte ikke å la være å ta bilde med den.. heh. Måtte jo prøve ut det nye kameraet også.. btw så funker det helt perfekt.
 
se da, så barsk jeg er.

Hva syns du om lua?
Har du fått kjøpt de julegavene du skal ennå? 

story of my life

 

 

17.des.2011 kl.02:07 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

design

som du (sikkert) ser, så har jeg endelig fått skiftet til et litt bedre design. Jeg suger på å fikse html koder, så jeg måtte nesten bare finne et gratisdesign, og fikse det sånn. Skal få til en header etterhvert også.. men jeg har ikke photofiltre på den pc'n her.. og GIMP, som ligger her har jeg ikke fått satt meg inn i, så jeg har ingen anelse om hvordan man fikser ting der.. og akkurat nå så er jeg for trøtt til å gidde å sette meg sånn ordentlig inn i det. Kanskje jeg finner ut mer om programmet imorgen. 

17.des.2011 kl.01:26 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

juleball

Igår så hadde vi juleball på skolen. Ble det siste juleballet mitt på RUSK, men det var utrolig gøy, så er fornøyd da. Fikk dansa skikkelig masse, og koste meg med de herlige folka. 


Mina, Andrea og meg. satsa på at det var greit at jeg lånte bildet av deg, Andrea?  

På Romedal så har vi ganske tradisjonelt ball, så vi danser mye swing, vals og linedance. I tillegg var det ringdans, polanese, polka og reilender. Jeg syns faktisk at sånn dansing er mye bedre enn den man kan danse til ny musikk, for da blir det som regel bare å stå og hoppe. (Vi dansa det da bandet hadde pause da, og var jo selvfølgelig gøy det også, bare ikke like gøy.. syns jeg).

Og imorgen så blir det Hamar med Anne Sofie. Skal endelig få kjøpt julegaver, for jeg har ennå ikke fått kjøpt en eneste en. Heheh, jeg er så flink.

Har du vært på ball?
Ferdig med å kjøpe julegaver ennå? 

16.des.2011 kl.22:35 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

hei, kjedelig design.

... som jeg skal fikse. Snart. Bare gadd ikke det med de cookies greiene noe mer. Ble litt uoversiktlig og sært, syns jeg. Så derfor ble det... LILLA. Liker egentlig det veldig godt. Men det skal fikses på snart, helst imorgen, men det spørs om jeg gidder det etter ballet, for jeg pleier å bli ganske sliten av å danse en hel kveld egentlig.

Forresten, HEI. Hør på den sangen her:


Jeg slipper masse timer på skolen, en time hver dag fram mot jul. Vi skal spille på skoleavslutninga, siste dagen på skolen, så da får vi hver 3. økt fram mot da til å øve. Den sangen jeg la til der skal vi spille, i tillegg til den her:
vi måtte ha noe juletema på sangene, så på den siste har vi endra tittelen fra Attitude til Christmas Tree, og endra teksten litt, så det blir en julesang.. på en måte.
("vi" er forresten meg, simen, johan, svein og håvar... så vet du det.)

 nå skulle jeg egentlig vært i seng for lenge siden. Små barn skal ikke være oppe så sent.. hehh.
natta igjen. 

15.des.2011 kl.00:07 i Blogg    1 kommentar Permalenke

bowlingkos

Etter skolen idag dro jeg, Mina, Robin(ikke at han egentlig blogger noe særlig lenger), og Andrea til Hamar. Vi gikk først til Asia Mat og kjøpte japansk godteri før vi stakk til Mc Donalds og spiste. Oh, vi er så sunne.
Vi stakk innom narvesen, så jeg fikk kjøpt meg det nye Kerrang! bladet. (og ja, utropstegnet er faktisk med i navnet på bladet, tegnsettinga mi er ikke dårlig, om du lurer).  

Bowlinga var sykt gøy. Robin hadde med seg mac'en sin, så han filma hele spillet. Selvfølgelig har kameraet mitt blitt ødelagt.. Jeg aner ikke hvordan, eller hva som har skjedd, men zoomen funker ikke, så det går ikke å ta bilder, for en eller annen grunn. Perfekt tidspunkt før juleballet imorgen.
Mina hadde med kameraet sitt da, så det ble noen bilder likevel.  


mina tapte.. stakar liten.


Søte Robin.


Litt utydelig, men søtt.. Andrea!


Mina igjennnn, pen.

Jeg tok alle bildene (med Mina sitt kamera), så jeg ble ikke med på noen. For å være helt ærlig, så er det helt greit for meg. Jeg liker egentlig mye bedre å være bak et kamera enn å være foran. 
Men..  Jeg vant bowlinga. Faktisk. Måtte bare skrive det, for å skryte litt, og for å gni det litt mer inn til Robin. hehh. 

Og imorgen er det ball.. gleder meg egentlig veldig! Kommer til å bli utrolig gøy. Jeg skal bli med Andrea rett hjem etter skolen fordi vi skal fikse oss.. samme som ifjord. Så drar vi rett ned på skolen igjen sammen etterpå. Kan bli gøy det da, alltid mye morsommere å fikse seg sammen med noen enn alene. Så ja. Igjen, ordentlig herlig at kameraet mitt har blitt ødelagt.

Liker du å bowle?
Lest Kerrang! før?

Nattafolks. 

sol og sånt.

Ble med Andrea hjem fra skolen idag, siden vi skulle ta sol -- bli fine og brune til ballet i overimorgen u know. Var egentlig ikke anbefalt at gingers tar sol, men jeg er så tøff at jeg gjorde det likevel. 
Det var skikkelig gøy hos Andrea. Vi satt og så på gamle bilder av henne, og klassa hennes på leirskolen + bilder hun har på pc'n. Alltid gøy det.

 

ahh, utrolig fint bilde av oss som egentlig ble tatt på lørdag.

Imorgen blir det bowling da. Gleder meg. Kommer til å bli ordentlig kos, og da skal jeg ha med kameraet, så blir nok noen bilder!

13.des.2011 kl.21:59 i Blogg    1 kommentar Permalenke

pictures and stuff

På lørdag så feira jeg bursdagen min. Det var utrolig koselig! Masse søte folk som kom, også så vi på film. Som vanlig så tok jeg ikke så veldig mange bilder, men her er noen da, ihvertfall!


Martine og Mina, søtingene!


Mina: Kan den her egentlig spilles på?


Andrea. Hun kom med den mest awesome bursdagsgaven jeg har fått tror jeg. Hun hadde sittet i flere timer og tegnet en plakat til meg, og limt på bilder og sånn. Tusen takk, den var utrolig bra! men jeg tror ikke jeg skal legge ut bilde av den på bloggen. Det er en ganske intern spøk, hehe.

Er vel ganske lenge siden jeg har blogget nå, tror jeg. Men det har ikke skjedd noe så veldig spesielt unntatt bursdagsfeiringen. Eller. Andrea overnatta til meg fra lørdag til søndag etter feiringa. Det var utrolig kos det også.

Vi satt på pc'n til langt på natt/morgen, og pratet med random folk fra nettet. Jeg hadde egentlig et ganske fint bilde av meg og andrea, som vi tok for å ha et profilbilde på skypen min, men jeg finner det ikke. Add meg på skype, så kan du se det. Heh, neida, men du må gjerne adde meg. mmaariiaall. 
tommel ned for at jeg ikke fant bildet. eh. brukt det før, men samma.

Og på onsdag har jeg, Mina, Andrea og Robin planlagt å dra på bowling og spise etter skolen og på kvelden. Er på en måte en slags julegave da, til hverandre, å dra å ha en sånn koslig dag sammen. Jeg gleder meg jeg, selv om jeg ikke har spilt bowling på... år, tror jeg. 
Også på torsdag er det juleball da, det gleder jeg meg også til. Da skal Andrea komme hit, også skal vi fikse oss sammen før vi drar.  Burde egentlig hatt et tommel - opp bilde også, men har ikke webcam på den pc'n her.

så ja. nå burde jeg vel egentlig legge meg da. Skal prøve å få oppdatert bloggen litt oftere fremover, siden jeg har fått låne den bærebare pc'n til pappa som han bruker mye mindre enn den stasjonære. Så antageligvis får jeg sittet på like mye som jeg gjorde før. Bare for å klage mer så må jeg legge til at den pc'n her verken har webcam eller mic så jeg ikke får snakket med folk på skype. Heller ikke virusprogram, så jeg får ikke lastet ned musikk og ting.

Har du gjort noe spesielt de siste dagene?

saaoo bored.

virkelig. Nå har jeg jo egentlig ikke pc heller, så da blir det jo enda morsommere. Får jo låne pappa sin, men blir ikke helt det samme gitt.. 

Måtte droppe bandøvinga idag også, men det positive var at jeg endelig har fått kjøpt synth../keyboard. Det ble et av de JUNO'ene som jeg la ut bilde av før. De er dritbra. Jeg skal dra og hente det på Hamar en gang neste uke, så det gleder jeg meg til! Ellers var vi på senteret på Gjøvik, og der fikk jeg kjøpt meg øredobber til juleballet, og et blad som heter Rock Sound. Det var jo også ganske awesome.

Også spilte jeg konsert idag, igjen. Det var jo også gøy. Jeg spilte både piano og gitar. Pianospillinga gikk rett i dass.  men jeg skal ikke klage.

 


liker den sangen her litt. Confide - Such Great Heights
Hvis du har hørt om Avenged Sevenfold.. så er det Arin Ilejay, som spiller trommer for dem nå sitt gamle band.

Blir litt kjedelig innlegg når jeg ikke får lagt ut bilder og sånn. Hater virkelig å ikke ha pc'n min. Det er ordentlig plagsomt. Jeg får ikke engang gjort engelskleksa, der vi skal lese inn en tekst. Det var virkelig synd.

Hørt om Confide før?
Hva har du gjort idaag? 

ødelagt pc laderen. what to do now?

Da har laderen til pc'n min blitt ordentlig ødelagt en gang for alle. Den har funket sånn halvveis i flere måneder nå, men nå var det visst slutt. Selvfølgelig lå framlegget som jeg jobba med i hele overigår og går. Så jeg fikk ikke hatt det på skolen idag likevel, og må sitte nå, på pappa sin pc, og lage hele greia på nytt igjen. Det er teit da.

Så nå har jeg ingen egen pc før jeg får kjøpt meg en ny lader. Hva skal jeg gjøre da, liksom? Kanskje jeg skal begynne å lese, eller leke ute i snøen? nei. Jeg vil ha pc'n min :(
Jada, nå klager jeg fælt. Skal slutte. Det er bare litt utrolig nesten hvor avhengi jeg har blitt av den pc'n.
Antageligvis blir det nok ikke sånn kjempemasse blogging nå heller, når jeg må sitte på pappa sin pc. Bare så det er sagt. Btw... Det er vel ingen som tilfeldigvis har en lader til en Acer mini pc som jeg kan låne, vel?

Ellers idag så har jeg vært på gitartime. Vi øver til kulturskolekonserten som skal være på torsdag. Jeg skal spille både piano og gitar, så det kan bli spennende. For gitaristene er det sånn ensemble greie, så det er mange folk som spiller sanger sammen.. så på øvinga idag var vi.. 7-8 stykker. Gøygøy.
Insense er jo ganske bra også da.

Bilder blir det også lite av fremover forresten. Er ikke noe webcam på den pc'n her, så :c

Hva har du gjort idag?

FINALLY FIFTEEN.

Hipp hipp hurra for meg! haha, nei. tulla. men blir faktisk femten år idag. Selv om det at folk synger bursdagssangen til meg er det flaueste jeg vet om, tror jeg, så har jeg hatt en super dag! Lillesøstera mi, Nora vekka meg i dag tidlig med å komme inn med en gave, det var ganske søtt, egentlig. Hun hadde laget kort, også malt en stein til meg.

Skolen var faktisk helt grei idag den også. Skulle egentlig ha framlegg, men pc'n min hadde blitt strømtom for en eller annen grunn. Antageligvis laderen som slutta å funke i natt.. den er ganske rar. 

-----

Ogsåogså fikk jeg akkuraat det jeg ønsket meg.. av pappa fikk jeg billett for å dra og se Dream Theater i Januar! yayyy! gleder meg. Har jo planlagt å dra med Johan og Håvar lenge nå, så da var det på tide at jeg fikk tak i billett syns jeg..
Også skal jeg få keyboard av mamma. Vi skal dra til Gjøvik en dag snart og se på det. Antageligvis blir det nok en Roland JUNO av noe slag.

DEN HER, ligger på toppen av ønskelista, men den er litt dyr, så vet ikke om det blir den likevel. Kanskje en annen i serien, en litt eldre en, ellernoe.

Jeg har egentlig ikke feira bursdagen min ennå, unntatt med familien, men jeg fikk også gave fra bestemor. Hun vil tydeligvis at jeg skal begynne å strikke, for jeg fikk liksom sju garnnøster og strikkepinner.. pluss penger da.. heh. Men ja. Da vet jeg hva jeg skal gjøre i juleferien!

Også av Eline fikk jeg Nirvana genseren fra H&M. Hinta kanskje litt mye om at jeg ønsket meg den da. Men den er utrolig fin, også elsker jeg Nirvana.

Bursdagsbarnet i sin nye Nirvana-genser.

Så da blir det å feire bursdagen min sammen med venner på Lørdag. Antageligvis blir det nok bare å spise pizzasnurrer eller nachos og se en film, men det er jo utrolig koselig!

Akkurat nå så sitter jeg og jobber med framlegget jeg skal ha i morgen. Siden jeg ikke fikk ha det idag så kan jeg jo gripe sjansen til å få det enda bedre. Jeg skal skrive om Sex, Drugs and Rock N' Roll som går under temaet "On the Edge" fra boka. Det kan jo bli bra. Skal skrive om Slash og Ozzy Osbourne, og om hvordan de slet med alkohol og rusmidler lenge, og hvordan de mirakuløst har klart å overleve. Spennende. 

Har du hatt bursdagen din ennå i år?

-Mariaaaa.

bilder og shit.

Har ikke fått blogget på flere dager nå. Det er litt fordi jeg har hatt det ganske travelt i det siste, og litt fordi jeg har vært så sliten. Da jeg faktisk satt meg ned på pc'n i.. overigår? og skulle blogge, så sovnet jeg rett og slett foran skjermen. 

skolen på........ tirsdag, I think. heh, fiint. 
 


også er jeg jo alltid veldig pen uten sminke, og med blekingsmiddel i håret. Fordi at igår så farget/bleket jeg og Robin håret. Det vil si at jeg farget opp igjen brunt på hele håret, også bleket vi begge foran, på panneluggen. Det ble ikke akkurat så lyst som planagt, ble ginger, men ble faktisk ganske tøft. Robin sitt hår var det verre med. Siden han har svart hår så funket ikke blekinga like bra som på mitt, så det ble bare bittelitt lysere foran. 


resultat fra farginga igår da. Er ikke sikkert dere ser så mye forskjell. Webcammen min er jo ikke akkurat den beste, u know. Men jeg tror det skal gå an å se at det er lysere enn det har vært før.

Idaag så måtte jeg droppe bandøvinga, for at jeg skulle spille piano på åpningen av et kjøpesenter i Elverum. Var jo gøy det.. og det nye senteret blir kjempefint, gleder meg til å dra dit og shoppe en gang!

Har du drevet med noe spesielt i det siste?
Hva syns du om den nye hårfargen?

mattemattematte

Kan virkelig ikke si at jeg syns det er gøy med matte. Så mattetentamen er ikke noe jeg ser fram til akkurat. I det siste har jeg gått glipp av en del mattetimer også, så jeg har litt å ta igjen. Men jeg skal nok klare det. 
I tillegg føler jeg meg ikke helt på topp. Jeg har vanskeligheter for å konsentrere meg, og hodet mitt er "tett" da, om jeg kan skrive det sånn? Ihverfall så gjør ikke det saken noe bedre.

 Jaja, ble ikke så langt innlegg, for jeg må tilbake til jobbinga mi. Wish me luck tomorrow!

Har du hatt mattetentamen ennå? 

27.nov.2011 kl.17:40 i Blogg    1 kommentar Permalenke

gløgg og pepperkaker

Kan vel egentlig ikke si at jeg har fått julestemning akkurat, men jeg syns det er utrolig koslig med gløgg og pepperkaker nå i førjulstiden. Hm. Førjulstiden? Kan man si det nå egentlig? Er jo første helga i advent nå, men likevel. Jeg klarer ikke å skjønne at det bare er igjen fire uker til julaften idag.

Idag har jeg egentlig ikke gjort noenting. Jepp. Jeg vet jeg har et ordentlig spennende liv. Våkna ikke før rundt 2 på ettermiddagen, så gikk dagen med til å bare.... sitte på pc'n.. Helt fram til istad, da Anne Sofie og Simen spurte om jeg skulle være med ut. Selvfølgelig joina jeg. Ikke at Ilseng er verdens mest spennende sted å gå rundt da. 

Så ja. Nå er jeg hjemme igjen, og kjeder meg igjen. Vurderer egentlig å sette på en film, eller finne en tv-serie å se litt på.

Har du fått julestemning ennå? flere veninner av meg fikk det for flere uker siden, og gikk og sang julesanger, allerede da.. Utrolig.
Har du noen forslag til filmer/tv-serier jeg kan se på? I AM SAOO BOREDD.

metallica dubstep?

etter at jeg satt og hørte på Korn sine sanger med Skrillex tenkte jeg at jeg skulle søke opp litt mer metal dubstep, og se hva jeg fant! 


En av mine favoritt-metallica-sanger: Seek And Destroy.

Ganske awesome egentlig, ihvertfall med tanke på at jeg egentlig ikke liker dubstep engang. 


Hva syns du om at metal og dubstep blir blandet sammen? Likte du sangen?

26.nov.2011 kl.00:13 i Blogg    1 kommentar Permalenke

fagdag i matte

utrolig gøy å ha matte en hel dag! Sitte 4 1/2 time og jobbe med oppgaver og høre på læreren snakke om det samme om og om igjen. tentamen som er på mandag og eksamen i vår var viktige temaer. Vel, det er egentlig ikke så rart, men det er klart at man blir lei av å høre det samme oppatt og oppatt etterhvert da.

Ikke at vi egentlig var så flinke til å jobbe men. Det ble vel egentlig for det meste snakking mellom oss folka, aka meg, andrea, mina og robin. Og det var jo gøy. Nå får jeg bare håpe vi ikke gikk glipp av noe veldig viktig mens vi gjorde det. Men egentlig tror jeg at det skal gå fint, matte er ikke  vanskelig. Eller..egentlig kan jeg vel ikke akkurat si at jeg gleder meg til tentamen da. norsk, nynorsk og engelsk tentamenene går helt greit, de er ganske chill, men så kommer mattetentamen da. Vi får ikke lov til å høre på musikk mens vi jobber engang.. Jeg klarer ikke å jobbe uten musikk, så vi får se hvordan det kommer til å gå.

 


Slayer - World Painted Blood

Har egentlig ikke hørt så veldig mye på Slayer, men så var den sangen her på cd'n som fulgte med Metal Hammer bladet jeg kjøpte her om dagen.. og jeg har funnet ut at de er ganske bra. thrash metal isn't dead \m/

Hatt fagdag før? 
Hva syns du om Slayer?

Og ja, jeg vet at designet mitt er utrolig kjedelig nå, men jeg følte at de pokemon-greiene gjorde bloggen så utrolig rotete. Skal snart få fikset det så det blir bedre.

bye bye johnny, bye bye.

Da har man akkurat kommet hjem fra siste forestillingen vi skulle ha. Utrolig gøy! Folka fra Return var der og så på, og det virket ikke som om de ble skuffet av åten vi spilte musikken deres, for å si det sånn! Så nå er vi ferdig med prosjektet. Det er egentlig ganske synd, for det var utrolig gøy å jobbe med det. Derfor gleder jeg meg til musikklinja da vi antageligvis kommer til å få mange flere sånne prosjekter... forhåpentligvis kommer jeg inn.


Skuespillerne, og solistene på siste sangen.


bandet, minus meg.

Jeg satset på at det var greit at jeg lånte noen bilder av deg jeg, martine?♥ Sjekk ut bloggen hennes:  http://nymartine.blogg.no/

 


Bye bye Johnny - Return.
 

haha, ja, jeg føler at jeg legger ut veldig mye Return-sanger nå, men jeg syns faktisk at de er ganske bra. 80'talls glam rock er faktisk ikke så verst.

24.nov.2011 kl.21:09 i Blogg    1 kommentar Permalenke

the return of prøysen

Igår hadde vi premiere på forestillingen vi setter opp på skolen. Idag hadde vi en forestilling på dagen, for 6. og 7. klassinger på barneskolen, og ikveld skal vi sette det opp enda en gang, det blir det den siste gangen. Return, det bandet som skrev musikken vi spiller skal komme å høre på oss, og ordføreren. Da blir det litt ekstra press til å få til musikken bra, når forfatterne er der og hører.  Er ikke sikkert så mange har hørt om dem, men de var ganske store på 80'tallet. I tillegg kommer de fra Stange, her jeg bor, så de blir lokale da..

men kan hende du har hørt den her?


To the Top. - Return

 

legger ut bilder etterpå, nå må jeg dra til skolen igjen.. forestillingen begynner om en time!
Hørt om Return eller hørt den sangen før?

 

24.nov.2011 kl.16:53 i Blogg    1 kommentar Permalenke

sove

alt jeg har lyst til nå er å sove. sovna istad når jeg skulle blogge, så da blir det bare et kort innlegg siden jeg vil legge meg. Forestillingen skolen våres har satt opp hadde premiere idag, og jeg har vært på skolen helt fra i dag tidlig til kvelden, slitsomt. Vi ble filmet av NRK, og det var visst på tv klokka 20:55, men selvfølgelig sovnet jeg fra det også da jeg sovna istad. Jeg har blitt fortalt at jeg var med på tv, så derfor leter jeg desperat etter å finne igjen det klippet så jeg får sett. 
Ellers gikk forestillinga veldig bra, vi har flinke folk på skolen, både sangere skuespillere og musikere. Sansynligvis legger jeg ut bilder etterhvert, må bare finne noen å låne bilder fra, heheh, for jeg er ikke noe flink til å huske på å ta bilder da.


The Return - Bye Bye Johnny. Så mye bedre når vårt band spiller den.. c:

Hva har deere gjort idag då?
Har du vært på tv før, eller vært med og satt opp en stor forestilling?
Litt trøtt. Natta.
23.nov.2011 kl.22:45 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

det snør, det snør, tidelibom.

heihei.

idag har jeg og Kine vært på Gjøvik og shoppa, slapp siste timen av skolen også fordi vi skulle det, hihi. Det var gøy. Jeg hadde ikke så mye penger å bruke, men fikk likevel kjøpt meg to hårfarger, eyeliner, mascara og favorittbladet mitt da; den engelske metal hammer. heh. Også spleisa jeg og Kine på en ... vet ikke hva det heter, men det er en svart skjorte av noe slag uten armer. Jepp, den er ganske awesome. 
Egentlig så prøvde jeg nå å finne et bilde av den så dere kunne ha fått sett, men jeg vet ikke hva den typen topp/skjorte/? heter, og da blir det litt vanskelig. Den var heller ikke på hjemmesiden til Carlings, så da blir det litt vanskelig. (ta bilde av den får jeg ikke gjort fordi jeg og Kine spleisa jo, og siden hun la i mest penger så fikk hun ha den først). 

Men, det jeg egentlig skulle skrive om var at på veien hjem fra Gjøvik så snødde det. Endelig. (desverre) så var det like ved Gjøvik, og ikke nære her jeg bor i det hele tatt, men likevel. Snør det først der kommer det vel hit snart også. Jeg gleder meg faktisk. For meg er det ikke jul om det ikke er snø.

  

du må nesten innrømme at snø er litt koslig! .. hehe.


Har du gjort noe like spennende som meg idag?  :3

22.nov.2011 kl.20:04 i Blogg    1 kommentar Permalenke

sleep all day, party all night..

Vel, for meg blir det ikke akkurat så mye festing, men sove-delen klarer jeg helt fint merker jeg. Da jeg kom hjem fra skolen gikk jeg og la meg nesten med en gang, og sov i tre timer. Sånn går det når man blir sittende oppe til langt på natt... (men er vel ikke min feil at jeg ikke fikk sove?)

På skolen idag har vi jobbet masse med det prosjektet, og det begynner å bli ganske bra, tror jeg. Kostyme må vi også ha med på skolen imorgen, men det skal ikke bli noe problem; for meg blir det bare vanlige klær. Band-tskjorte, svarte bukser, etc. jepp, utrolig kult, jeg vet det. I tillegg er det alltid gøy å se guttevenner av deg bli sminket med brunkrem og mascara.

hva mer skal man skrive da? har egentlig ikke skjedd noe så spennende at det er verdt å skrive om her. 

 


Chelsea Smile - Bring Me The Horizon.


Skjedd noe spennende idag?
Liker du BMTH?
c: 


forresten så skulle jeg gjerne ha hatt mer bilder i innleggene mine, men jeg har egentlig aldri vært noe særlig flink til å huske på å ta bilder. Nå er også kameraet mitt tomt for batteri, og vi er selvfølgelig tomme for AA batterier. 

pokemon is DA SHIT

Har egentlig lagt meg, men fikk ikke sove. Herlig. Passer jo utrolig fint når jeg skal opp tidlig imorra.. hmpf.
Men da er det egentlig bare en ting å gjøre, se på pokemon! 

Skal se alle episodene i riktig rekkefølge, så nå har jeg startet helt på nytt med sesong 1. Er på episode 28 nå... interessant, ikkesant?

 


Gotta Catch 'Em All - Den Originale (lang versjon)

 


Gotta Catch 'Em All - Powerglove ft. Tony Kakko. (Power metal cover av sangen)

 

 Natta da. Gotta Catch 'Em All.Btw, noen andre som liker pokemon?c:

lalalala.

Da blir det skole imorgen igjen da, yay. Vi setter opp en musikal nå, The Return of Prøysen. (På grunn av musikk av Alf Prøysen og Return), så går antageligvis mesteparten av dagen med til å jobbe med det. Er ikke så ille det gitt. Jeg spiller i bandet, og å bruke 3 skoleuker til å spille keyboard gjør meg egentlig ingenting!  Heh.


Meg akkurat nå... Webcambilder er jo alltid fint.

neivel.

var visst ikke meningen at jeg skulle få til et ordentlig design idag nei. Har sittet helt siden jeg våknet, rundt kvart på to, og prøvd å få til et ordentlig design til bloggen, to timer jeg kunne ha brukt til veldig mye annet. Så da ble det bare pokemon. Ser litt rotete ut kanskje, men nå orker jeg rett og slett ikke å sitte å prøve mer. Det funker jo ikke uansett.

Så nå får jeg vel faktisk stå opp å gjøre noe, ettersom jeg bare har ligget i senga og prøvd på det her i hele dag. 


Har du noen forslag til sider å finne bra gratisdesign?

yeahh.

Da begynner jeg å blogge igjen da gitt. Begynner å bli en stund siden sist nå, men har fulgt med på en del blogger i det siste, så jeg har blitt ganske inspirert til å starte igjen. Er ikke sikkert jeg får blogget hver dag, men skal prøve å huske på det så ofte som mulig. heheh. prøve. 

Kommer antageligvis til å bli utrolig mye random på den bloggen her.. cuz I know u like it.

Jepp. Jaahh. Mhmm.

btw, så skal jeg forandre på headeren og designet. Det var bare noe lagde akkurat nå, veldig raskt. Skal nok lage noe som faktisk kan se litt bra ut. 

20.nov.2011 kl.02:09 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

19.nov.2011 kl.23:54 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

maria.

15, Stange

Maria. Musikk. Harry Potter. Tumblr. Pokemon. Spille gitar/keyboard/bass i bandet mitt. Venna mine. antageligvis kommer jeg bare til å legge ut masse random greier på den bloggen her c: legg meg gjerne til som venn! ü

hits