camception

12.feb.2012 kl.22:00 i Blogg    2 kommentarer


Camception... skjønte du den? morsom idag jeg altså.

Dagen idag har egentlig ikke gått med til noe spesielt. (Desverre) våknet jeg ganske tidlig idag. 10 tiden. Første gang på år og dag jeg har våknet så tidlig av meg selv. Siden det er morsdag, så var vi en tur innom bestemor på formiddagen og spiste kaker, nam. Og etter det har det bare vært chill. Jeg kjøpte mamma en sminke-greie ting. En boks som inneholdt øyenskygge, mascara og lipgloss. Den ble hun veldig glad for, tror jeg. Håper jeg. 
Ellers passet jeg på Nora, lillsøster#2 i kveld. Vi spilte Mario Cart på Wii, og jeg vant strålende selv om jeg bare har spilt det en gang tidligere, og hun sikkert har spilt det 100.
Da jeg skulle legge henne så sovna jeg også.  Typisk meg. Jeg sovner alltid når jeg skal legge henne. Oh well, good for me that I like sleeping then.

Har du gjort noe spennende på morsdagen?
...
forresten, om du leser dette, gratulerer, mamma!

2 kommentarer

robin rönneberg larsen

12.feb.2012 kl.22:02

Mario Kart er lett da, så ikke skryt. Heheheheheh. Og nei, jeg gikk bare tur med mamma og sånn. Heh. Fint du hadde det kos da, emogurl. xoxoxo

✚✖ Sara Killermagic ✖✚

12.feb.2012 kl.22:04

HELVETTE T___T du er så FIIIN T_T omg *jelly* ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Skriv en ny kommentar

maria.

15, Stange

Maria. Musikk. Harry Potter. Tumblr. Pokemon. Spille gitar/keyboard/bass i bandet mitt. Venna mine. antageligvis kommer jeg bare til å legge ut masse random greier på den bloggen her c: legg meg gjerne til som venn! ü

hits