hei, jeg har ikke blogga siden januar.

10.feb.2012 kl.23:15 i Blogg    1 kommenter

okei så, sorry for det. Kan bruke det som en delvis unnskyldning at pc'n min har vært på reperasjon, selv om det bare har vært de siste dagene. Jeg har bare ikke hatt så veldig mye spennende å blogge om i det siste. Skole-sove-skole-sove har for det meste vært det dagene mine har blitt brukt til. but now i'm back, lol.
Så da tenkte jeg og ta en oppsummering(yay) på hva jeg har gjort.

Shopping med Mina.
Det jeg kjøpte kommer kanskje senere. Heh, jeg kjøpte de mest awesome skoa jeg noengang har hatt på meg, så de kommer det ihvertfall til å komme et bilde av. 

Dunderbeist-konsert med Kine som var supergøy. Dunderbeist er egentlig ganske tøft. Også er de et lokalt band fra rundt her omkring, som faktisk har blitt ganske kjent. (Utrolig nok. Det er få sånne band herfra...)

Rosett 20års jubileumshelg. Det var utrolig gøy. Rosett er det koret jeg spiller i bandet til, om du lurte. Vi brukte hele lørdagen på å øve. Det var dagens kor-medlemmer + masse gamle medlemmer fra da koret startet opp, så vi øvde inn nye sanger med dem. Jeg kan legge ut en video fra konserten vi holdt på søndag senere. 

Jeg har klippa pannelugg! sånn rett pannelugg, som jeg slipper å få i øynene hele tiden. Jeg liker den egentlig ganske godt. Hadde egentlig tenkt på å klippe det sånn lenge, men så en dag bare gjorde jeg det, hihi. Klippe håret sitt selv er sooo hardcore. Også har jeg farga det. Det ble mørkere enn planlagt, men ganske fint, faktisk.

Har det skjedd noe mer? ...nei, tror da ikke det. Men som sagt, sorry for veldig dårlig med blogging i det siste. Jeg skal bli flinkere, jeg lover!
Skjedd noe spennende i det siste? 

eneste bildet som er tatt av meg med den nye sveisen, tror jeg? Ikke beste bildet jeg har
sett akkurat, men....Her er ihvertfall 10B jentene etter gym. yeahh.

n kommentar

AnnElla:3

11.feb.2012 kl.20:23

Fin barn c:

Skriv en ny kommentar

maria.

15, Stange

Maria. Musikk. Harry Potter. Tumblr. Pokemon. Spille gitar/keyboard/bass i bandet mitt. Venna mine. antageligvis kommer jeg bare til å legge ut masse random greier på den bloggen her c: legg meg gjerne til som venn! ü

hits