JEG MØTTE FAVORITTBANDET MITT!!

28.jan.2012 kl.00:33 i Blogg    9 kommentarer

Igår så var jeg på Dream Theater konsert. Det var sykt fett, jeg sto helt foran, rett foran John Myung, bassisten, og Rudess, på keyboard. Konserten var helt utrolig rå. Det er ubeskrivelig, egentlig. Etter konserten så skulle vi, aka jeg, Johan og Håvar, bli henta av moren til Johan. (heldigvis) var det trafikkkaos på E6, så vi måtte stå ute og vente en stund på at hun skulle komme. "tilfeldigvis" sto vi rett ved tour-bussene til Dream Theater, og oppvarmingsbandet, Periphery. Først kom vokalisten i Periphery gående, og skulle inn på bussen. Vi var jo sykt happy bare for å ha møtt ham, men 5 minutter senere så kom liksom James LaBrie gående. Det er vokalisten i Dream Theater. Vi ble så sykt opprømte. Alle sammen fikk tatt bilder med ham. (alle vil si oss tre, og to andre vi ikke kjente.) Han vakten som fulgte James kom bort til oss etter at han hadde fulgt ham inn på bussen og sa at hvis vi ventet litt til, så kom snart resten av bandet også. Selvfølgelig ble vi stående og vente. 10 min senere ca så kom Mike Mangini også. Den nye trommisen deres. Han var utrolig hyggelig, og snakket litt med oss før vi tok bilder med ham også.
Etter en stund så kom også Mark, gitaristen i Periphery, en utrolig hyggelig fyr, ut. Han var skikkelig pratsom, og det var ordentlig koslig. Vi tok bilder med ham også, og rett før han gikk til bussen så sa han bare: "I think I'm gonna give you all a hug." også fikk vi det. hahah, han var søt.
Så kom Petrucci. En av verdens desidert beste gitarister, og vårt store forbilde ut. Det var uvirkelig egentlig, hele greia. Det var den samme vakten som hadde fulgt alle sammen, og han kom ut med Dream Theater kalendere til oss, siden vi var så hardcore fans, og sto ute i kulden og venta på å få møte dem. Og selvfølgelig tok vi bilder sammen med Petrucci før han gikk videre også. 
Så ringte mora til Johan, hun var nesten fremme. Vi syns det var litt trist, egentlig, for vi hadde ikke fått møtt hele bandet ennå. Vi ble stående og vente litt til, i håp om at Myung og Rudess skulle komme ut, så vi fikk møte de også.  Og der kom Rudess også. Rudess. Keyboardist i Dream Theater. Min alleraller største inspirasjon. Han er så utrolig sykt flink, og.. er rett og slett herlig, bare. 

Etter at vi møtte ham ble vi henta. Vi var helt borte. Lykkerus. Jeg var så glad at jeg tror jeg kunne ha begynt å grine, det var så utrolig bra. Bare det å få se favorittbandet live var sykt, men det å få møte dem etterpå.. Hilse på de største inspirasjonene dine. Åh. Ubeskrivelig.


Mike Mangini: "Come here, sassy." til meg da jeg skulle ta bilde med ham.


Jeg og Johan sammen med James LaBrie fra Dream Theater. Lykke.


Største inspirasjon: Jordan Rudess. Det var så sykt å få møte ham.

okei, sorry for sykt langt innlegg, men jeg er bare så utrolig glad for å ha møtt de folka der. Har du møtt favorittartisten/bandet ditt? eller, om du ikke har det: Har du sett favoritt(eller ikke) bandet/artisten din live?

9 kommentarer

Izzy Shy ♥

28.jan.2012 kl.00:38

OMG du er heldig som fikk møte ditt Favoritt band !!!! ♥.♥ ^^

Ville gjort hva som helst får å få møte Tokio Hotel !!!! ♥ *.*

littlebitoftruth

28.jan.2012 kl.00:41

åeeee!! Du er heldig O.O ^^

Robin Larsen

28.jan.2012 kl.00:45

åh, så fett! koskos c: "come here, sassy!" passer perfekt for deg :3

robin rönneberg larsen

28.jan.2012 kl.00:45

åh, så fett! koskos c: "come here, sassy!" passer perfekt for deg :3

caroline ~

28.jan.2012 kl.00:46

Åh, så fett!
Hihi! :D Så gøøøøy :D

Kjenner to som var på Meet & Greet med de.

MinaKaizoku

28.jan.2012 kl.11:06

Heldig .n.

Kaia - sånn liksom

28.jan.2012 kl.14:16

oh sweet jesus er så sykt missunnelig!!

GAH, dream theater er så jævla bra..

sus'n

30.jan.2012 kl.17:29

HELDIG! ♥

Skriv en ny kommentar

maria.

15, Stange

Maria. Musikk. Harry Potter. Tumblr. Pokemon. Spille gitar/keyboard/bass i bandet mitt. Venna mine. antageligvis kommer jeg bare til å legge ut masse random greier på den bloggen her c: legg meg gjerne til som venn! ü

hits