Je parle francais comme une vache español.

22.jan.2012 kl.13:25 i Blogg    2 kommentarer

nå skal jeg gjøre lekser. i helgen. det var noe nytt til å være meg. jeg skal jobbe med en samfunnsfag oppgave som vi må ha levert innen i kveld. jeg har jo selvfølgelig klart å utsette det til siste liten, så da må jeg gjøre det idag. jeg liker ikke den oppgaven heller. å skrive to sider om et tema jeg ikke aner noenting om, nemlig: borgerkrigen og oppløsningen av Jugoslavia. Wish me luck. 
 Ellers idag så skal jeg nok ikke så mye. Antageligvis se på en del Skins. Jeg har lastet ned hele sesong 3 og 4 nå, så jeg gleder meg til å få sett det. Åhh, det er så herlig.

Statusen var foresten bare noe random noe som vi lærte i fransken. Jeg snakker fransk som ei spansk ku, betyr det. Noe jeg forsåvidt gjør, fordi jeg hater fransk. Skulle ønske jeg kunne slutte, men da blir det noe tull med at jeg ikke får like mye musikk og sånn på vidregående. det er jo ganske kjipt.
Har du noe valgfag? fransk, spansk, tysk etc.
Skal dagen din bli like spennende idag som min? 

jeg gidder ikke å ta noe nytt bilde nå, så lol, jeg legger ut det samme
bildet som jeg la ut igår.


2 kommentarer

✂ psychofantasy

22.jan.2012 kl.13:40

// aww, koselig daa :'D Det er lenge siden jeg har sett på film sist :'o

♡killermagic♡

22.jan.2012 kl.18:57

Herreguud *-* FIIIIN

Skriv en ny kommentar

maria.

15, Stange

Maria. Musikk. Harry Potter. Tumblr. Pokemon. Spille gitar/keyboard/bass i bandet mitt. Venna mine. antageligvis kommer jeg bare til å legge ut masse random greier på den bloggen her c: legg meg gjerne til som venn! ü

hits