iron maiden inspirert header?

17.jan.2012 kl.19:22 i Blogg    4 kommentarer

Da har jeg endelig lagd meg ny header. Jeg begynte å bli ganske lei den forrige egentlig. Fikk ikke lagd den ordentlig engang, siden jeg ikke hadde photofiltre. men ja.

jeg lasta ned et par fonts (altså skrifttyper) istad. Blandt annet en pokemon font, Iron Maiden font, My Chemical Romance font og et par alviske fonter (fra ringenes herre). Jeg syns det er ganske tøft, egentlig. Det blir mye finere når du finner akkurat den skrifta du har lyst på. 
Jeg ble ihvertfall ganske fornøyd. På dette designet brukte jeg den Iron Maiden fonten, som du kanskje ser? syns den skrifta er ganske tøff. yeahh.

Også tror jeg at jeg har lyst til å endre fargene på bloggdesignet mitt etterhvert, ettersom jeg tror det blir finere med grått når jeg har det designet der. Ikke at jeg er noe særlig pro på HTML koder, men jeg skal ihvertfall prøve, ehe. 

Ble ganske fornøyd med den, egentlig. Ihvertfall med tanke på at jeg ikke redigerer bilder på den måten så ofte og sånn, hihi. Såe, ja, da spør jeg deg:
Hva syns du? 

4 kommentarer

Katrine Hetfield - Metallica

17.jan.2012 kl.19:27

Dritkuult :3

AnnElla:3

17.jan.2012 kl.22:36

Kjempefin n_n

hannahtan

18.jan.2012 kl.00:39

sååå fint :D

Jeg lager seff gratis :D

radke

19.jan.2012 kl.19:04

finfin :3

Skriv en ny kommentar

maria.

15, Stange

Maria. Musikk. Harry Potter. Tumblr. Pokemon. Spille gitar/keyboard/bass i bandet mitt. Venna mine. antageligvis kommer jeg bare til å legge ut masse random greier på den bloggen her c: legg meg gjerne til som venn! ü

hits